MAKE UP

Najbolji lagani puderi s odličnim prekrivanjem koje morate isprobati!

Proizvodi koji ne stvaraju osjećaj težine!

Sigurni smo da će se mnogi složiti kako je puder jedan od najvažnijih beauty proizvoda kada govorimo o makeup-u. Razlog zašto je to tako krije se u činjenici da je puder bazna podloga za bilo što više i upravo zato volimo da je postojan i besprijekoran. Srećom na tržištu postoji pregršt sjajnih pudera koji na licu neće stvoriti osjećaj težine, ali će u isto vrijeme pružiti potpuno prekrivanje sitnih nepravilnosti!

Kao što smo spomenuli, puder je proizvod za kojeg volimo da savršeno prianja licu, a kako bismo odabrali onaj pravi potrebno je slijediti nekoliko jednostavnih pravila. Prije svega valja znati koji tip kože imamo pa sukladno tome odabrati teksturu pudera koja će najbolje prekriti sitne nepravilnosti. Sljedeći korak je odabir prave nijanse, odnosno tona koji pristaje našem tenu. Ovo je dio u kojem većina najviše griješi i ono što mi sugeriramo je da puder nikad ne kupujete u žurbi osim ako je riječ o određenom proizvodu kojeg već dugo koriste i znate točnu nijansu. U moru izbora, ovog puta smo odlučili fokusirati odlične tekuće pudere koji se nameću kao jedan od najdražih proizvoda, a razlog zašto ih volimo krije se u njihovoj lakoći.

Lagani tekući puderi će na savršen način matirati lice, ali ostaviti dašak prirodnog sjaja i pritom umanjiti nepravilnosti na način koji ne djeluje umjetno. Naravno, imate li nešto masniju kožu tekući puder možete 'podebljati' s tanjim slojem pudera u prahu, ali pripazite da u tom procesu ne kreirate 'zapečeno' lice koje će na danjem svjetlu izgledati poprilično loše. Ipak, osim kvalitete samog proizvoda, prije nanošenja pudera lice je potrebno valjano očistiti i pripremiti te nanijeti primer kako bi puder u punini ispunio svoju zadaću.

Kako bismo vam pomogli prilikom odabira idealnog laganijeg tekućeg, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih varijanti!

The Ordinary Serum Foundation, Make Up Forever Ultra HD

Lancôme Skin Feels Good Hydrating Skin Tint, Nyx Professional Makeup Bare With Me Luminous Tinted Skin Serum

Chanel Perfection Lumiere, Dior Backstage Face and Body Foundation

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.10.2021. u 10:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p