MAKE UP

Najbolji mat ruž koji ne stvara osjećaj težine i ostaje na usnama cijeli dan!

Proizvod koji neće razočarati!

Možemo se složiti da je pronalazak savršenog ruža koji osim bojom, zadovoljava i kvalitetom, poprilično težak zadatak. Unatoč tome što je beauty tržište prepuno različitih brendova i proizvoda, postoje oni neki koji se izdvoje već nakon prvog korištenja. Naime, ovog puta u fokusu je talijanski makeup brend Catrice koji nas je svojom mat linijom u potpunosti osvojio te opravdao status najboljeg ruža za ljetne mjesece.

Catrice Demi Matt je linija ruževa koji dolaze u čak deset boja, a riječ je o zagasitim nijansama koje koketiraju s crvenom, puderasto ružičastom i 'mesnom' nijansom. Iako uz ljetne mjesece najčešće vezujemo nježne ili pak vibrantne nijanse, ove nešto 'teže' također mogu savršeno funkcionirati i pritom naglasiti preplanulu put na pravi način. Osim zanimljivog spektra boja, ono što ovu liniju Catrice ruževa izdvaja iz mase definitno je njihova izdržljivost i postojanost.

Naime, sama tekstura je iznimno lagana bez obzira na to što je riječ o mat formuli koja u svojoj ideji isušuje usne. Ipak, u ovom slučaju to nije tako, već naprotiv, cijelo vrijeme je prisutan osjećaj lakoće i fluidnosti. Kao što smo spomenuli, budući da pronalazak kvalitetnog ruža može potrajati, predlažemo da svakako što prije pružite priliku spomenutoj liniji jer smo sigurni da nećete ostati razočarani. Ono što nam se također sviđa je i činjenica kako baš sve boje možete nositi i tijekom drugih godišnjih doba, pa sukladno tome, mi već danas idemo obnoviti svoju kolekciju, a ne sumnjamo da ćemo potaknuti i vas!

Catrice Demi Matt Lipstick

Objavljeno: 16.07.2020. u 12:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p