MAKE UP

Najbolji novi korektori na tržištu koji prekrivaju baš sve - od podočnjaka do prištića!

Korektori koji vrijede baš svaku kunu!

Osim što proljeće unosi brojne promjene unutar našeg ormara, pa se tako u prvom planu nalaze nešto prozračniji i laganiji modni komadi, ništa drugačije nije niti kada je kozmetička torbica u pitanju. U toplim danima jedino nam je bitno da nam make up ne stvara opterećenje na koži, odnosno da omogućimo koži disanje, ali bez da izostane željeni efekt kada je prikrivanje nepravilnosti u pitanju...

Upravo zato mnogi će posegnuti za korektorom kao dostojnom zamjenom omiljenog teškog pudera. Iako se njegova namjena često ograničava na pojedine dijelove lica, kao što je okoloočno područje, korektor zapravo ima puno širu primjenu. Tako ga možete koristiti i za prikrivanje eventualnih nepravilnosti na koži, kao što su ožiljci, mrljice ili prištići, a nešto pigmentiraniji korektori vrlo lako mogu poslužiti i kao zamjena za standardni puder. Također ovisno o vašem životnom tempu koji ne uključuju eventualne popravke tijekom dana, isplati se uložiti u nešto dugotrajniji korektor koji će se zadržati na koži.

Riječ je o korektorima bogate teksture, zahvaljujući kojoj neće tako lako skliznuti s lica, a ako ste skloni korištenju korektora samo na određenim područjima lica, odaberite formulu koja je malo više tekuća. Ovakve formule vrlo lako se mogu nadograđivati te pružaju lijep, prirodan izgled. U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih korektora koji su nedavno stigli na police trgovina, a koji vrijede baš svaku kunu!

Armani Luminous Silk Concealer, Charlotte Tilbury Magic Away Liquid Concealer

Eisenberg Essential Correcteur Précision, Yves Saint Laurent Touche Éclat High Cover Concealer

Jane Iredale Enlighten Plus Under-Eye Concealer SPF 30, Shiseido Synchro Skin Self Refreshing Concealer

Foto: Instagram, Jane Iredale, Shiseido, Eisenberg, YSL, Armani, Charlotte Tilbury
Objavljeno: 26.04.2021. u 09:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p