MAKE UP

Najbolji povoljni korektori za prikrivanje podočnjaka

Za svjež i odmoran izgled!

Umoran izgled definitivno nije nešto što volimo vidjeti u ogledalu, no ovaj osjećaj na kraju godine gotovo da je nemoguće izbjeći. Jedan od najčešćih pokazatelja da nam nedostaje energije su podočnjaci, a ako ste se barem jednom suočili s ovom estetskom nepravilnošću na koži, znate koliko je teško iste se riješiti, a još teže ju prekriti!

Brojni su razlozi zašto je pojedina koža sklonija pojavi podočnjaka, no onaj najčešći je uzrokovan lošim snom, dok je kod drugih to rezultat genetske predispozicije. S druge strane ove nepoželjne kolutove oko očiju pravi je izazov ukloniti s lica te su zaista rijetki skincare proizvodi kojima to polazi za rukom. Upravo zato bi naglasak trebao biti na onim make up proizvodima čije su formule dovoljno snažne da prikriju ovu nepravilnost, a riječ je naravno o korektorima. Kvalitetan korektor savršen je pomagač u sakrivanju tragova neprospavanih noći, a nešto kvalitetniju formulu prepoznat ćete po tome što se ona neće uvlačiti u sitne porice kože te tako još dodatno naglasiti ovo umorno područje.

Također, prije nanošenja korektora na podočnjake, važno ih je dobro nahraniti, pa svakako kao podlogu za make up nanesite dobru okoloočnu kremu da bi korektor što bolje i prirodnije 'sjeo'. Kada birate proizvod, neka njegova nijansa bude mrvicu svjetlija od vaše prirodne boje tena, a u nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih drogerijskih favorita koji su idealan omjer cijene i kvalitete!

Maybelline Fit Me Concealer, Revlon PhotoReady Candid Antioxidant Concealer

Catrice Allround Concealer Palette

Maybelline Instant Anti-Age Eraser tekući korektor, Aura Correct Me! tekući korektor

Foto: Instagram, Maybelline, Aura, Catrice, Revlon
Objavljeno: 31.12.2021. u 09:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p