MAKE UP

Najbolji puderi koje volimo koristiti u jesenskom periodu!

'Must have' proizvod svakog jesenskog makeupa-a!

Kada bismo morali odabrati apsolutne makeup favorite kojih se ne odričemo baš nikad, puder se nalazi pri vrhu ljestvice. Iako smo ljeti voljeli nešto laganije i fluidnije formule te se u većini slučajeva okretali BB kremama, jesen je tu da se poigramo makeup-om koji počinje s dobrim i kvalitetnim puderom!

Kao što smo spomenuli, puder je jedan od ključnih proizvoda kada govorimo o šminkanju, a razlog zašto je to tako krije se u činjenici koja opravdava to da je dobra i kvalitetna podloga ključ i početak atraktivnog makeupa. Bez obzira na to odlučite li se na nešto težu ili lakšu šminku, puder mora u potpunosti prianjati koži lica, ujednačiti ten te naglasiti ono najljepše. Prilikom odabira pudera svakako obratite pažnju na boju i teksturu koje moraju biti prilagođene vama, ali nemojte zanemariti niti sastav kako biste izbjegli neugodne reakcije koje u konačnici mogu našteti koži.

Jednom kada ste odabrali puder, valja ga nanijeti na način koji će najviše laskati licu, a to je pomoću beautyblendera ili kista. Također, kako bi puder postigao svoj maksimum, potrebno je i adekvatno pripremiti kožu lica što znači da ona mora biti čista, nahranjena i hidratizirana. Kada ste završili sve korake i nanijeli puder, predlažemo da sve skupa matirate loose puderom te uživate u divnom i postojanom izgledu.

Budući da su pred nama nešto hladniji dani, u nastavku smo izdvojili pudere čije formule odgovaraju jeseni i savršeno pristaju gotovo svakoj koži lica!

Bobbi Brown Moisture Rich Foundation, Bourjois Healthy Mix Foundation

Catrice HD Liquid Coverage Foundation, Estee Lauder Double Wear Stay In Place Makeup

MAC Studio Waterweight Foundation, Make Up For Ever Water Blend Foundation

Foto: Instagram
Objavljeno: 29.09.2020. u 15:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p