MAKE UP

Najbolji puderi u kamenu do 50 kuna!

Povoljni puderi koji odlično funkcioniraju na koži!

Puder spada u onu kategoriju proizvoda koji se nekako uvijek nalazi nadohvat ruke, pa i u vrućim ljetnim mjesecima. Ono što ljeti tražimo od pudera su nešto laganije formule koje neće teško 'sjesti' na samu kožu lica, a koje savršeno prikrivaju baš svaku nepravilnost na koži.

S obzirom na to da se u ljetnim mjesecima nešto više znojimo, zadržati matirani izgled kože pravi je izazov. Iz tog razloga sve češće tekuće varijante omiljenog pudera zamjenjuju one u kamenu koje savršeno matiraju kožu lica, bez osjećaja zatezanja ili težine. Također, ovakvi puderi idealan su odabir za masnu i kombiniranu kožu lica jer ne naglašavaju višak sebuma koji takav tip kože prekomjerno luči, a obožavat će ga i koža s proširenim porama jer minimalizira njihovu vidljivost. Puderi u kamenu idealan su odabir ljeti ako želite kreirati osunčani izgled kože lica bez njezinog izlaganja suncu, a kako bi proizvod sjeo savršeno na kožu potrebno je istu dobro i pripremiti. Na temeljito očišćeno lice nanesite hidratantnu kremu kako bi ono bilo zaglađeno i spremno za puder, dok suhu kožu prije nanošenja pudera u kamenu pripremite i hidratantnom maglicom kako bi ona što više zadržala vlažnost. U nastavku smo izdvojili nekoliko najboljih pudera u kamenu čija cijena ne prelazi 50-ak kuna i koji će vas sigurno osvojiti na prvu svojim laganim i pigmentiranim formulama!

Catrice all matt+shine control kompaktni puder, Eveline Cosmetics Art Make-Up blagi kompaktni mineralni puder u prahu s mat efektom

AURA Velvet Matte Pressed Powder

Catrice kompaktni bronzer Sun Glow Matt Bronzing Powder, Maybelline New York Fit Me Matte kompaktni puder 115

Foto: Instagram, Catrice, Eveline, Aura, Maybelline
Objavljeno: 04.08.2022. u 09:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p