MAKE UP

Najbolji tekući highlighteri za blistavi izgled kože lica

Proizvodi koji pružaju prirodni glow koži!

Umoran izgled kože lica nešto je što svakodnevnim korištenjem proizvoda za njegu kože pokušavamo izbjeći, no užurbani životni tempo i stresan način života često niti najbolji proizvodi ne mogu izbrisati s našeg lica. U takvim trenutcima se najradije okrećemo make upu, odnosno highlighterima koji u tren oka svaku kožu vraćaju u život!

Highlightere unazad nekoliko godina nismo baš mogli pronaći u svakoj kozmetičkoj torbici, no danas je situacija nešto drugačija. Za ovaj proizvod vrlo često znamo reći kako je pravi čarobnjak kada je osvježavanje kože u pitanju, budući da njegove sitne čestice ističu ono što na njoj volimo najviše. Iako danas možete pronaći razne highlightere koji se međusobno razlikuju načinom korištenja, strukturom i nijansama, tekući highlighteri su ti koji ipak zaslužuju malo veću pozornost. Ono što volimo kod ovakvih highlightera jest to što vrlo suptilno pružaju koži njegovani i zdrav izgled, a možete ih koristiti tako da svega nekoliko kapljica nanesete na ključna područja lica ili da ga pomiješate s omiljenim tekućim puderom.

Tako ćete pružiti koži dozu potrebnog osvježenja i kreirati zdravi izgled lica kojem s vremena na vrijeme toliko težimo! Također ovaj make up proizvod dolazi u razni nijansama, pa možete odabrati onu koja će biti najbliža vašem prirodnom tenu te ga tako koristiti i kao samostalan proizvod na koži, ako želite samo malo prirodnog sjaja, bez pretjeranog i teškog make upa na licu. U nastavku smo izdvojili 5 favorita različitog cjenovnog ranga, stoga neka se pronađu i vašoj make up kolekciji!

Barry M tekući highlighter Liquid Chrome Highlighter Drops Precious Pearl, L’Oreal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops Bellini

Avon True Glow Drops Bronze&Glow

Essence #Insta Perfect Liquid Highlighter, Lancome Custom Sculpting Drop

Foto: Instagram, Essence, Lancome, Avon, Barry M, L'Oreal
Objavljeno: 21.02.2020. u 10:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p