MAKE UP

Najbolji tekući puderi koji na licu funkcioniraju poput druge kože

Puderi koje želimo imati u svojoj kolekciji
Pronaći idealan puder jedan je od najvećih izazova u svijetu make upa jer su naša očekivanja od ovog proizvoda izrazito visoka. Tako od pudera očekujemo da savršeno 'sjedne' na našu kožu lica, da prikrije sve nepravilnosti, ali da je u isto vrijeme izrazito lagan na koži, bez da stvara osjećaj maske te da djeluje prirodno!

Moramo priznati da su naši zahtjevi poprilično visoki kada je odabir pudera u pitanju, pa tako pronaći onaj idealan nešto je što nam zadaje poprilično veliku glavobolju. Sigurno ste do sada isprobali pregršt pudera, no rijetko koji je uspio spojiti kvalitetu, dugotrajnost, ali i sve češće traženi efekt prirodne kože. Riječ je o efektu gdje lice izgleda kao da puca od zdravlja, nepravilnosti nisu vidljive te nemamo dojam da na licu imamo puder. Upravo takvi proizvodi su aktualan dio ponude omiljenih beauty brendova, stoga je pravo vrijeme da obnovite svoju kolekciju za tople dane pred nama!

Lagani puderi za proljeće

Kako su pred nama nešto topliji dani želimo da koža lica diše ispod pudera, stoga birajte one čije formule su izrazito lagane, gotovo kao BB kreme, a prekrivanje nepravilnosti impresivno. Također, sve češće puderi spajaju skincare i make up svijet u jednom proizvodu te sadrže njegujuće formule koje dubinski hrane kožu, obnavljaju njezina oštećenja te pružaju zaštitu od štetnih sunčevih zraka.

U nastavku smo izdvojili upravo takve favorite koji se moraju pronaći i u vašoj kolekciji!

Giorgio Armani Luminous Silk, Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Maybelline Superstay Active Wear, Vichy Dermablend korektivni tekuci puder

Yves Saint Laurent All Hours Foundation, Estee Lauder Double Wear Foundation

Foto: Instagram, YSL, Estee Lauder, Maybelline, Vichy, Giorgio Armani, Lancome
Objavljeno: 21.03.2023. u 14:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p