MAKE UP

Najbolji tekući puderi koji na licu stvaraju efekt beauty filtera

Proizvodi koji su se istaknuli pozitivnim recenzijama

Kvalitetna podloga temelj je svakog dobrog make-up looka, bilo da je u pitanju dnevni ili večernji imidž. I dok se ljeti mnogi od nas više oslanjaju na proizvode laganih tekstura, nije neobično ako u zimskim mjesecima radije posežete za "konkretnijim" puderima s nešto većom sposobnošću prekrivanja. S obzirom na to da nismo preplanuli i svježi, važno nam je da pronađemo proizvod koji će maksimalno ujednačiti naš ten i "zamaskirati" sve sitne nesavršenosti.

Pri odabiru pudera ključno je prilagoditi odabir svojem tipu kože kako bi se postigao što prirodniji i privlačniji dojam. Kako biste postigli efekt Instagram filera, tj. naglasili prirodnu ljepotu vaše kože i prikrili potencijalne nedostatke, važno je dobro poznavati vlastitu kožu i njezine potrebe. Moguće je kako se borite s isušenošću karakterističnom za hladne mjesece, s proširenim porama ili pak prištićima i neujednačenim tenom. U tom su slučaju puderi koji garantiraju dugotrajnost i dobru pokrivenost vaši najveći saveznici, pogotovo ako istovremeno hrane i hidratiziraju vašu kožu.

Ako dosad niste pronašli onaj puder koji savršeno odgovara vašoj koži, imamo par prijedloga za vas. Naime, nekoliko se "high coverage" pudera ove godine istaknulo pozitivnim recenzijama korisnika te je lako moguće kako se među njima krije i proizvod kao stvoren za vas. Otkrijte ih u nastavku.

Charlotte Tilbury Beautiful Skin Liquid Foundation, Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & GlowYves Saint Laurent All Hours Natural Matte Foundation, Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt’r Soft Matte Longwear FoundationL'Oréal Paris Infallible 24h Fresh Wear Foundation, MAC Studio Fix Fluid SPF 15 FoundationCharlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation, NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Full Coverage Foundation

Foto: Instagram
Objavljeno: 06.12.2023. u 16:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p