MAKE UP

Najbolji tekući puderi koji na licu stvaraju efekt Instagram filtera

Omiljeni saveznici ujednačenog i prekrasnog tena
Svaki savršeni make up look starta s dobrom bazom, odnosno puderom. Pronaći idealan puder jedan je od najvećih izazova unutar make up svijeta jer su naša očekivanja od ovog proizvoda poprilično visoka. Tako želimo da prirodno 'sjeda' na našu kožu lica, bez osjećaja zatezanja ili suhoće te da savršeno prikrije baš svaku nepravilnost na licu, a nekim puderima to tako lako polazi za rukom...

Kada govorimo o tekućim puderima ponuda beauty kuća i drogerijskih brendova poprilično je bogata, pa tako svatko može pronaći idealan proizvod za sebe. U posljednje vrijeme apsolutni su hit puderi čiji efekt na koži poprilično oponaša onaj blur Instagram filtera. Ovdje ne govorimo o filtriranju koje totalno izobliči samo lice osobe, već o uljepšavanju gdje se ističe prirodna ljepota kože te se eventualne nepravilnosti savršeno prikrivaju. Ovakav tip tekućeg pudera krasi iznimna moć prekrivanja i izdržljivosti, pa jednom kada ih nanesete možete biti sigurni da neće samo tako skliznuti s kože lica. Nadalje, riječ je o savršenoj kombinaciji prekrivanja i lagane formule prikladne za baš svaki tip kože, od izrazito suhe, pa sve do one s prekomjernim lučenjem sebuma.

Moćni poput vašeg omiljenog filtera, ali istovremeno izuzetno nježni prema vašoj koži, najbolje pudere koje trenutno možete pronaći na beauty sceni izdvojili smo u nastavku te smo sigurni da će vrlo brzo postati vaš novi, najbolji saveznik ujednačenog i prekrasnog tena!

NYX Professional Makeup Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation Light Beige, Loreal Paris True Match

Clinique Superbalanced Silk Makeup

NARS Cosmetic All Day Luminous Foundation, Clarins Skin Illusion Foundation SPF

Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation

Foto: Instagram, NYX, Loreal Paris, Clinique, NARS, Clarins, Lancome
Objavljeno: 04.12.2022. u 15:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p