MAKE UP

5 najboljih vodootpornih maskara koje su idealne za vruće ljetne dane

Za zavodljiv pogled baš cijeli dan!

Već nekoliko sezona u samom središtu beauty industrije, nalaze se naglašene trepavice, pa samim time maskara nosi titulu kao jedan od najprodavanijih i najpopularnijih beauty proizvoda. Ono što nam je bitno prilikom njezinog odabira jest kombinacija formule i samog dizajna četkice, a koja bi trebala naglasiti prirodnu dužinu i pospješiti volumen trepavica, ali i sama postojanost odabrane maskare!

Bez obzira želite li svojom maskarom naglasiti volumen trepavica ili pak raditi na njihovoj dužini, maskare koje stvaraju efekt umjetnih trepavica već nekoliko sezona spadaju u skupinu najtraženijih make up proizvoda. S druge strane, izdržljivost je nešto što nam je bitno kod baš svakog make up proizvoda, a posebice kod maskara. Sigurno nema iritantnijeg osjećaja od onoga kada smo u potpunosti zadovoljni svojim make up lookom i onda on jednostavno nestane s našega lica. Kod maskara je posebice nezgodno ako se tijekom dana preslikavaju ili razmazuju, što je česti slučaj u ljetnom periodu kada se i više znojimo.

Upravo zato su trenutno u središtu pozornosti vodootporne maskare, a čije inovativne formule donose izdržljivost koja na našim trepavicama traje satima i zbog koje izgledaju besprijekorno baš cijeli dan. Iako su poprilično funkcionalne, vodootporne maskare imaju i jedan nedostatak, a to je njihovo skidanje, u koje ćete trebati uložiti mrvicu više truda i nešto bolje proizvode, no kada uzmemo u obzir sjajan efekt koji pružaju, svakako se isplati biti mrvicu duže ispred ogledala.

Chanel Inimitable Waterproof, Scandal Queen Fairy Drops Waterproof

Maybelline New York Volume Express Black WTP vodootporna maskara

L’Oréal Paris Paradise Waterproof Mascara, MAC Cosmetics In Extreme Dimension Waterproof Mascara

Foto: Instagram, L'Oreal Paris, MAC, Maybelline, Chanel, Scandal
Objavljeno: 24.05.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p