MAKE UP

Najljepši highlighteri koje želimo vidjeti na svome licu ovih blagdana

Nijanse koje će vašem licu pružiti dozu glamura!

Moramo priznati kako početkom zime često znamo uhvatiti svoj umoran izgled lica u zrcalu. Ono na što se u tim situacijama uglavnom oslanjamo su skincare proizvodi, koji bi trebali u što kraćem vremenu napraviti pravo malo čudo ispod naših umornih očiju, no sigurno iz vlastitog iskustva znate da to tako baš i ne funkcionira. Da bi se što bolji rezultati vidjeli na našem licu potrebno je vrijeme, pa se zato u ovakvim situacijama oslanjamo na dobri, stari make up.

Često znamo čudi za highlightere da su pravi mali čarobnjaci unutar kozmetičkih torbica i to iz sasvim jednostavnog razloga; s njima vrlo lako možete osvježiti svoj izgled te kreirati kožu koja zrači zdravljem. Prosinac je mjesec u kojem težimo upravo takvom izgledu lica te su na njemu šljokice i sjaj i više nego dobrodošli. Tako bez obzira na to volite li više vidjeti minimalistički izgled na svome licu ili želite za vrijeme blagdana vidjeti pravu dozu glamura, s highlighterima sigurno nećete pogriješiti.
 
 
Iako na tržištu možete pronaći highlightere različitih tekstura, nekako su i dalje najomiljeniji oni u prahu, koje u svega nekoliko poteza kistom možete nanijeti na ključne točke lica. Primjerice, Chanel je nedavno na tržište lansirao svoju Božićnu make up kolekciju, a u kojoj se nalazi najluksuzniji highlighter kojeg smo do sada vidjeli. Zlatni highlighter u prahu idealan je za nadolazeće blagdane, kada na svom licu želimo i malu dozu luksuza, a ima li što luksuznije od ovih prekrasnih tonova koji na licu ostavljaju nježan, ali primjetan sjaj na licu? U nastavku smo izdvojili i druge prekrasne nijanse highlightera, a koje će dobro doći u nadolazećim danima!

e.l.f. Baked Highlighter, Glow Hearts Hardly Hidden Highlighter Powder

M.A.C., Maybelline Master Chrome Metallic Highlighter Powder

Givenchy Mystic Glow Powder, Chanel

Foto: Instagram, e.l.f., Glow Hearts, M.A.C., Maybelline, Givenchy, Chanel
Objavljeno: 08.12.2019. u 00:00
Tagovi: highlighter

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p