MAKE UP

Najljepši highlighteri s kojima ne možete pogriješiti!

Make up proizvod bez kojeg ne možemo!

Kada govorimo o make up-u, postoje oni neki proizvodi bez kojih jednostavno ne možemo zamisliti niti jedan look. Tako osim pudera i maskare, toj skupini pripadaju i highlighteri, jedan od omiljenih proizvoda koji licu poraduje svjež i sjajan izgled koji nikako neće proći nezapaženo.

Kao što smo spomenuli, highlighteri licu daju poseban glow, svježinu i zaokruženi make up look. Osim toga, highlighteri koji dolaze u nešto tamnijoj nijansi mogu poslužiti i kao lagani bronzer koji će licu podariti baršunasti izgled koji posebno obožavamo u toplijem periodu godine. Što se tiče teksture, najčešći su highlighteri u kamenu, no mogu se kupiti i oni kremasti koji se vrlo lako nanose i razmazuju te su nešto prirodnijeg finalnog izgleda.  S druge strane, highligteri u kamenu daju definiraniji izgled, ali potrebuju specijalizirani kist s kojim će proizvod biti nanesen kako treba i postići svoj maksimum. Kremasti higlighteri su odličan odabir za one sa suhom kožom, dok oni u kamenu sjajno funkcioniraju s mješovitom ili masnijom teksturom lica. Ipak, prilikom kupnje svakako predlažemo da probate obije varijante i vidite koja vam bolje pristaje te zablistate na najbolji mogući način.

Budući da su pred nama sve topliji dani koji obožavaju highligtere, u nastavku smo izdvojili nekoliko bezvremenskih klasika koji sigurno neće razočarati!

Becca Shimmering Skin Perfector Poured Creme Highlighter, Benefit Cosmetics Tickle Powder Highlighter

Burberry Fresh Glow Highlighter, Nars The Multiple in Copacabana Highlighter

Yves Saint Laurent Couture Highlighter, Éclat Magnetique De Chanel

Foto: Instagram, YSL, Chanel, Burberry, Nars, Becca, Benefit
Objavljeno: 05.03.2021. u 12:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p