MAKE UP

Najpopularniji drogerijski puder od sada ima novu formulu za zdravu i blistavu kožu

Puder koji morate isprobati!
Niti jedna make up kolekcija nije potpuna bez dobrog pudera koji će savršeno prikriti baš svaku nepravilnost na našoj koži. S druge strane, koliko god da je riječ o popularnom drogerijskom proizvodu, toliko je izazovno pronaći onaj koji će savršeno sjesti na naše lice, bez osjećaja zatezanja te imitirati drugu kožu, no jednom proizvodu je to tako lako pošlo za rukom...

Kada govorimo o drogerijskim puderima ne možemo, a da ne spomenemo Bourjois Paris Healthy Mix puder koji već godinama slovi kao najpopularniji drogerijski puder. Ovaj 'bestseller' brenda savršen je spoj odličnog prikrivanja i njege kože lica jer u sebi sadrži brojne aktivne i njegujuće sastojke zahvaljujući kojima ovaj proizvod opasno konkurira i skincare favoritima. Sjajna vijest je ta da odnedavno možete pronaći novu, poboljšanu verziju ovog poznatog pudera - Healthy Mix Clean Foundation. "Bourjois je uzbuđen što ponovno pokreće svoju franšizu broj jedan, Healthy Mix, s novim i poboljšanim proizvodima za lice, usne, oči i nokte u čistim i veganskim formulacijama. Svaki proizvod je definiran od strane Bourjois Paris kao formula koja je dobra za kožu uključujući sastojke prirodnog podrijetla. Formula mora biti veganska i bez sastojaka životinjskog podrijetla ili životinjskih nusproizvoda, s potpuno transparentnim funkcijama sastojaka. Konačno, pakiranje proizvoda uključuje reciklirani sadržaj nakon upotrebe." - stoji u priopćenju brenda. 
 
Nadalje, ovaj puder pruža srednje do pune pokrivenosti, kao i do 24 sata hidratacije kože, zahvaljujući čistoj i veganskoj formuli s 85% sastojaka prirodnog podrijetla i 2,4 puta više vitamina. Također, Healthy Mix Clean Foundation idealna je opcija za kožu sklonu nepravilnostima, izrazito suhoj koži, kao i zreloj koži s vidljivim znakovima umora. Rezultat je blistava koža lica, zdravog i prirodnog sjaja!
Foto: Instagram
Objavljeno: 02.12.2022. u 10:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p