MAKE UP

Najpopularniji ruž za usne koji sjajno pristaje svakoj kombinaciji

Boja koju ćete obožavati!

Baš kao što je to slučaj s modom i odijevanjem, make up polica dolaskom toplijih dana također doživljava određene promjene. Naime, osim korištenja nešto fluidnijih tekstura i formula, boje su veliki pokazatelj određenog godišnjeg doba, pa tako nakon zimskih zagasitih nijansi, pravi je trenutak da usnama podarite upečatljive i vibrantne tonove koji će se sjajno uklopiti u baš sve proljetno-ljetne kombinacije i na poseban način zaokružiti cijelu modnu priču.

Kao što smo spomenuli, topli dani donose brojne promjene, a jedna od najvećih svakako su boje. Ovog puta za oko nam je zapela savršena nijansa koja varira između crvene i narančaste te je kao takva odličan izbor za brojne prigode. MAC Lady Danger je ruž koji će obožavati sve zaljubljenice u upečatljiv, drugačiji i vibrantan look. Naime, Lady Danger je nijansa koja je sama po sebi vrlo dominanta, stoga svakako predlažemo da ostatak make up-a bude neutralniji i nježniji. Puder, maskara i rumenilo savršeno će funkcionirati u kombinaciji sa spomenutim ružem, a naravno možete se poigrati i sjenilom neutralnih nijansi te naglasiti dubinu oka i istaknuti kuteve.

Što se tiče teksture, Lady Danger je mat, vrlo lijepo prianja usnama te ne stvara osjećaj težine, a želite li ga savršeno nanijeti, svakako nabavite odgovarajuću olovku za usne. Također, želite li više sjaja, preko njega možete u tankom sloju aplicirati i prozirno sjajilo. Budući da su proljetni dani najbolji za shopping, pa tako i za obnovu kozmetičke torbice, već danas zavirite u online shop i nabavite svoj MAC Lady Danger ruž jer možete biti sigurni da ćete biti oduševljeni njegovom funkcionalnošću i postojanošću te naravno, divnim atraktivnim izgledom.

MAC Lady Danger

Objavljeno: 26.04.2020. u 07:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p