MAKE UP

Najpovoljnije maskare na tržištu koje se definitivno isplati probati!

Maskare iza kojih stoje samo riječi hvale!
Usprkos sve brojnijim tretmanima za trepavice koji uključuju bojanje, produžavanje, i popularni “lash lift”, kvalitetna maskara i dalje je jedan od uvjerljivo najtraženijih proizvoda o kojem se u beauty svijetu ne prestaje pričati. No , kako izabrati onu pravu?

Prije no što se bacite u potragu za savršenom maskarom, svakako savjetujemo da uzmete u obzir nekoliko savjeta koje svjetski poznati vizažisti redovito ponavljaju, a koji se tiču nanošenja maskare. Naime, nakon što nanesete sloj na donju stranu trepavica, pogledajte prema dolje i nanesite na vanjsku stranu, počevši od korijena i povlačeći vrhove prema gore. Za efektniji rezultat, obavezno nanesite drugi sloj. Također, imajte na umu da mnoštvo skupocjenih, brendiranih maskara ne daju rezultate koje obećavaju, a sve je više i onih proizvoda na tržištu koji iritiraju osjetljive oči, ali i onih koji se neugodno ljušte nakon nanošenja i tako nerijetko upropaste cijeli make up. Tako ćete detaljnim proučavanjem recenziranih proizvoda i maskara vrlo lako zaključiti kako se mnoštvo skupocjenih proizvoda ne isplati kupiti, a vrlo često je slučaj i da umjesto kvalitete kupujemo brend i na koncu, proizvod s kojim uopće nismo zadovoljni.
 
Upravo zato, savjetujemo da se bazirate na drogerijske proizvode koji se, sudeći po mnogobrojnim recenzijama korisnika, mogu mjeriti s najboljim maskarama na svijetu. A kako bismo vam olakšali izbor i pretragu, u nastavku smo izdvojili 6 najbolje rezenziranih maskara koje ćete pronaći po zaista povoljnim cijenama i koje se definitivno isplati probati!

Maybelline Lash Sensational, Collistar Mascara Infinito

 Clinique High Impact™ Mascara

 Bourjois Mascara Volume Glamour Ultra-Curl, Rimmel Extra 3D Lash

 Max Factor 2000 Calorie

Foto: Instagram, Max Factor, Burjouis, Rimmer, Collistar, Clinique
Objavljeno: 06.12.2022. u 11:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p