MAKE UP

Najprodavanije drogerijske maskare koje su toliko dobre da se mogu mjeriti s maskarama skupocjenih brendova!

Proizvodi koje se isplati probati!
Visokokvalitetna maskara najbolji je način da poboljšate izgled svojih trepavica, bez obzira na to je li riječ o posebnom događaju ili svakodnevnoj upotrebi. No, maskara je ujedno i jedan od onih make up proizvoda koji je prilično teško ‘kupovati’, prvenstveno zbog nemogućnosti testiranja ovog proizvoda koje vrlo često dovede do nepotrebne kupovine hrpe maskara s kojima na koncu nismo zadovoljni…

Dodajmo svemu navedenom već opće poznati problem na koji nailazimo prilikom kupovine većine proizvoda u drogerijama, a to je prevelik izbor koji na kupca koji ne zna što točno traži djeluje izrazito zbunjujuće, i dobili ste prilično skupocjenu, ponekad i iscrpljujuću misiju potrage za idealnom maskarom. Upravo zato savjetujemo da prije svega poslušate osnovne savjete u kojima se slažu gotovo svi svjetski vizažisti, a to je odabir kvalitetne četkice i jednako kvalitetne, hranjive formule u samoj maskari. Lepezaste četkice odličan su izbor za ravnomjerno nanošenje maskare na gornje i donje trepavice, a upravo zbog svog lepezastog oblika s lakoćom ćete obuhvatiti baš svaku trepavicu te postići efekt umjetnih trepavica!
 
Tražeći sve navedeno, mnogi smatraju kako je nemoguće kupiti kvalitetnu maskaru za pristupačnu cijenu, no proizvodi koje smo izdvojili niže u članku dokazuju suprotno, baš kao i njihove sjajne recenzije koje garantiraju odlične rezultate!

Bourjois Volume Glamour, Max Factor 2000 Calorie

Lancôme Monsieur Big

 L’Oréal Paris Lash Paradise, Essence Lash PRINCESS

Foto: Instagram, Essence, L'Oreal, Lancome, Burjouis, Max Factor
Objavljeno: 07.02.2023. u 12:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p