MAKE UP

Najprodavaniji drogerijski korektori koje se isplati imati u kolekciji

Make up proizvodi koji baš nikada ne razočaraju
Bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili se istog sjetite samo onda kada su posebne prigode u pitanju, korektori su nešto što se mora pronaći u baš svakoj vašoj kolekciji, a razlozi za to su zaista brojni; od toga da opasno konkuriraju omiljenim puderima svojim prekrivanjem, pa sve do toga da ih gotovo pa i ne osjećamo na koži lica...

Iako se korektora sjetimo samo onda kada želimo sakriti činjenicu da noć i baš nismo proveli spavajući i odmarajući jer nas odaju ogromni podočnjaci, njihova primjena zapravo je vrlo široka. Tako korektore možete iskoristiti i za šminkanje cijelog lica, pogotovo kada govorimo o kremastim formulama koje se vrlo lako razmazuju na koži lica. Ako korektor koristite kao zamjenu za klasični puder, onda za njegovo nanošenje koristite spužvicu jer ćete tako postići onaj prekrasan, prirodan izgled kože lica. Također, savjet koji je zlata vrijedan jest taj da uvijek započnite s malom količinom koju onda postepeno nadogradite. Kao jedna od najčešćih greški izdvaja se upravo pretjerivanje u njegovom nanošenju, pogotovo kada je okoloočno područje u pitanju gdje se korektor uvlači u sitne porice, dodatno naglašavajući same podočnjake.

Danas se na tržištu može pronaći zaista veliki broj sjajnih korektora, pa tako niti drogerijska ponuda ne oskudijeva s izborom. Primjerice, Maybelline Instant Anti Age Eraser tekući korektor sa spužvastim aplikatorom učinkovito prekriva podočnjake i pruža svjež izgled umornom okoloočnom području. Neka vas njegova lagana tekstura ne zavarava, ovaj korektor fantastičan je za prekrivanje baš svake nepravilnosti na koži lica te pruža blistav izgled. Pored ovog korektora u nastavku možete pronaći još nekoliko sjajnih drogerijskih proizvoda koji će vas sigurno osvojiti na prvu!

L’Oréal Paris Infallible More Than Concealer, Maybelline Instant Age Rewind Concealer

Max Factor Facefinity All Day Flawless Concealer, NYX Professional Makeup tekući korektor

Maybelline Fit me tekući korektor, Bourjois Radience Reveal Concealer

Foto: Instagram, Maybelline, Bourjois, Max Factor, NYX, L'Oreal Paris
Objavljeno: 10.11.2022. u 14:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p