MAKE UP

Najprodavaniji drogerijski korektori koji prekrivaju sve nepravilnosti!

Must have proizvod svakog besprijekornog make up-a!

Korektor je bez razmišljanja jedan od onih proizvoda koji baš svaka žena mora imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Zašto je to tako krije se u činjenici koja dokazuje da ovi mali čarobnjaci s lakoćom prikrivaju sve nepravilnosti na licu. Prištići, depigmentacije ili pak podočnjaci u nekoliko trenutaka nestaju, a vaš ten i make up postaje svjež i besprijekoran.

Prvotna funkcija korektora jest prekrivanje tamnih podočnjaka, ali već odavno ovaj proizvod se koristi i za druge sitne 'popravke'. Užurbani način života na našem licu nerijetko ostavlja tragove umora i opterećenosti, stoga želite li izgledati svježe, korektor je odličan saveznik koji će vam bez greške pomoći. Korektor se nanosi prije pudera ili BB kreme, ali prije samog nanošenja često se zaboravi tretirati kožu lica. Naime, kako bi korektor imao maksimalan učinak te izgledao prirodno, kožu je potrebno hidratizirati i nahraniti hranjivom kremom. Prekrivate li podočnjake, poželjno je nanijeti i okoloočnu kremu jer u tom slučaju možete biti sigurni da će korektor u potpunosti ispuniti sva očekivanja.

Korektori su podosta 'jaki' proizvodi te nanosite li ga na upaljeno područje kao što su primjerice bubuljice ili prištići, spomenuti dio je također potrebno prethodno tretirati kako ne bi došlo do daljnje upale, ali i neatraktivnog izgleda. Budući da je na tržištu dostupan velik broj različitih korektora, mi smo nastavku izdvojili one drogerijske koji su se pokazali najboljima, a samim time i najprodavanijima, stoga svakako isprobajte koji će vama najbolje prianjati i uživajte u besprijekornom izgledu!

Aura Correct Me, Bourjois Radience Reveal Concealer

Maybelline Instant Age Rewind Concealer, Rimmel Hide The Blemish Concealer

Catrice Liquid Camouflage Concealer, Max Factor Facefinity All Day Flawless Concealer

Objavljeno: 04.06.2020. u 13:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p