MAKE UP

Najprodavaniji highlighteri koji su kao stvoreni za besprijekoran ljetni make up!

Proizvodi koji će vašoj koži pružiti prirodni sjaj

Iako nas do ljeta dijeli nešto više od mjesec dana, možemo sa sigurnošću reći kako je sezona kupanja i sunčanja već započela! A ono što nas, između ostalog, posebno veseli su definitivno neodoljivi ljetni outfiti, kao i lagani makeup koji naša koža obožava, a koji je u ljetnim mjesecima sasvim dovoljan kako bismo postigli besprijekoran look!

Prekrasnom tenu i preplanuloj koži lica nisu potrebni nikakvi ''teški'' preparati; Uvjerljivo najbolji način da na prirodan način istaknete prirodni sjaj i dodate cijelom looku besprijekorni glow jest korištenje highlightera. Najbolji highligheri pružaju koži vlažan i blistav touch koji sam po sebi nalikuje na prirodni ten, a koji će u trenu uljepšati vašu kožu, bez pretjeranog svjetlucanja. Ipak, važno je napomenuti da proizvodi za šminkanje na bazi kreme, kao što su kremasti highlighteri, mogu uzrokovati mrlje, što je izrazito bitno za sve one koji imaju kožu sklonu aknama. Kremasti highlighteri često su obogaćeni uljima i vitamminima koje mogu uzrokovati začepljene pora, što na koncu rezultira neugodnim aknama i iritacijom. Stoga, u slučaju da muku mučite s izrazito masnom kožom, preporučujemo da se fokusirate na highlightere - u prahu.

A s obzirom na to da danas na tržištu možete pronaći zaista pregršt raznih proizvoda, dobro znamo kako se vrlo lako izgubiti u moru izbora. Upravo zato smo u nastavku izdvojili najprodavanije highlightere koji su kao stvoreno za ljeto, a koji nižu samo pozitivne recenzije!

Bourjois Le Petit Strober, Max Factor Miracle Glow

 NYX Professional Makeup Foil Play, Physicians Formula Murumuru Butter 

 Anastasia Beverly Hills Dewy Set Setting Spray Mini, Gosh Lumi Drops


Foto: Instagram, MaxFactor, Anastasia Beverly Hills, Gosh, NYX, Burjois
Objavljeno: 20.05.2022. u 11:52
Tagovi: Make up

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p