MAKE UP

Najprodavaniji korektori koji će u trenutku sakriti i najtamnije podočnjake

Proizvodi iza kojih stoje samo riječi hvale
Jeste li znali da su tamni podočnjaci uglavnom uzrokovani genetikom? Iako postoji mnogo drugih čimbenika koji itekako utječu na njihovu pojavu, problem tamnih podočnjaka u suštini se svodi na vaš DNK, što ujedno znači i da će vam, kada se radi o makeupu, vjerojatno trebati nešto jače prikrivanje osim standardnog pudera koji svakodnevno nanosite.

A u tome će vam u pomoć sjajno priskočiti pomno odabrani korektori koji će u trenutku posvijetliti područje ispod vaših očiju. No, imajte na umu da ćete danas na tržištu pronaći hrpu korektora koji se reklamiraju upravo kao korektori za podočnjake, a koji unatoč tome ne mogu prikriti duboke pigmentacije ili pak prozirnu kožu koja je vrlo pogodna za stvaranje dosadnih, neugodnih krugova oko očiju. Važno je napomenuti da se učinkoviti korektori za podočnjake potpuno razlikuju od korektora kojeg svakodnevno nanosite na ostale dijelove kože lica; Klasični korektor treba odgovarati tonu vaše kože, a korektor za područje ispod očiju trebao bi biti jednu ili dvije nijanse svjetliji od vaše prirodne boje, a sve kako bi uspješno prikrio podočnjake i uspješno stvorio efekt posvjetljivanja. 
 
Ako konkretno želite prekriti tamne podočnjake, trebali biste odabrati korektore u boji, u nijansama crvene, ružičaste, narančaste ili žute, jer će upravo takvi tonovi značajno pomoći u uravnotežavanju plave nijanse podočnjaka. Jednako bitna je i postojanost korektora, kao i njegova tekstura koja bi prije svega trebala ostavljati osjećaj lakoće na vašoj koži. Kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo istaknuli 6 najprodavanijih korektora koji nižu samo pozitivne recenzije i koje biste definitivno trebali isprobati!

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer

 NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum, Maybelline Instant Anti Age Eraser

 Yves Saint Laurent Touche Éclat High Cover

Bourjois Healthy Mix, Collistar Concealer Lifting Effect

Foto: Instagram, Estée Lauder, NYX, Maybelline, Yves Saint Laurent, Bourjois, Collistar
Objavljeno: 24.01.2023. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p