MAKE UP

Najprodavaniji puderi koji će savršeno sakriti prve bore!

Proizvodi koje se isplati probati!
Bez obzira na dob, savršeni puder uvijek je onaj koji odlično prikriva individualne ‘probleme’ s kožom. Međutim, pojava prvih bora ne zaobilazi baš nikoga i u jednom trenutku poželjet ćete zaviriti u ponudu najboljih pudera za zrelu kožu koji će s lakoćom riješiti pojavu prvih bora i neujednačene teksture lica na koju je, moramo priznati, teško biti spreman…

Najveći problem s kojim se mnogi susreću jesu pore zbog kojih puder vrlo često izgleda vrlo neprirodno, a nerijetko ostavlja i neugodan osjećaj na licu koji će posebno iritirati one s osjetljivijom kožom. Upravo zato, važno je da puder koji odaberete ima hidratantnu podlogu koja će se ‘stopiti’ s kožom i pružiti svjež izgled vašem licu; Preteške formule mogu zvučati primamljivo kada pročitate sve te silne sastojke, no najčešće se baš zato talože u bore i na koncu stvaraju efekt sasvim suprotan od onog što tražite! Svjetski poznati vizažisti preporučuju tekuće pudere, bazirane na manje kvalitetnih sastojaka koji obavezno uključuju spomenute hidratantne formule, a koji na koži s prvim boama funkcioniraju na principu ‘Manje je više’! 
 
Isto tako, savjetujemo da puder utapkate prstima, blendate prema van te nanesete samo na područja koja želite sakriti, a kako biste što lakše pronašli onaj koji je savršen za vašu kožu, u nastavku smo izdvojili 6 najprodavanijih favorita kojima vrijedi dati priliku!

DIOR Capture Totale Super Potent Serum Foundation

 Catrice True Skin, VichyMinéralblend

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue 

 Vichy Dermablend 3D Correction, Collistar Anti-Age Lifting  Foundation

Foto: Instagram, Dior, Catrice, Vichy, Collistar, Estée Lauder
Objavljeno: 01.02.2023. u 13:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p