MAKE UP

Najzavodljivije nijanse crvenih ruževa koje morate isprobati!

Vječni klasik koji morate imati u kolekciji!

Crveni ruž bezvremenski je klasik među make up proizvodima. Ne postoji niti jedan make up proizvod koji zrači tolikom energijom i u trenu popravlja raspoloženje i samopouzdanje, kao što to čini crveni ruž. Stoga smo iskoristili Valentinovo kao inspiraciju za izdvajanje najboljih crvenih ruževa za kojima ćete posegnuti kad god se želite osjećati posebno!

Ovaj proizvod odabiremo kada želimo posebno zablistati, a ima li bolje prilike da u svoju kolekciju uvrstite neke od najsenzualnijih nijansi od Valentinova. Posebne prilike su te u kojima najčešće posežemo za crvenim ružem, no nema razloga da to ne činimo i svakodnevno. Najbolji primjer je ležerni način na koji Francuskinje nose ovu boju na usnama, iako je možda cliché, ovaj look je s razlogom klasik. Crvena boja na usnama osvježava izgled cjelokupnog lica, stvara senzualan i ženstven moment te ostavlja dojam hrabrosti i odvažnosti.

Prije nego se odlučite za crvenu boju na usnama, najvažnije je dobro pripremiti usne i odabrati kvalitetan proizvod. Na njegovanim i hidratiziranim proizvod će se bolje stopiti, a nanošenje će biti lakše. Osim toga, dobar crveni ruž mora imati postojan i bogat pigment te trajnost na usnama. U slučaju glamuroznijeg make up-a savjetujemo da koristite olovku za usne kako se ruž ne bi razmazivao u kutovima, posebno ako ćete jesti i piti. Što se tiče ležernijeg izdanja, ruž slobodno nježno utapkajte prstima kako biste dobili cjelokupno nježniji izgled lica. Posljednji korak je odabrati idealnu nijansu crvenog ruža, a neke od najpopularnijih nijansi svih vremena izdvojili smo u galeriji. Ne sumnjamo da ćete pronaći idealnu nijansu za sebe!

Shiseido VisionAiry Gel Lipstick - Ginza Red, Dior Beauty Rouge Dior Lipstick - 999

Chanel Luminous Intense Lip Colour - Pirate, MAC Cosmetics Matte Lipstick - Ruby Woo

L’Oréal Paris Rouge Signature Matt -134 Empowered, NYX Professional Makeup Liquid Suede Lipstick - Kitten Heels

Foto: Instagram, Shiseido, Dior Beauty, Chanel, MAC Cosmetics, L’Oréal Paris, NYX Professional Makeup
Objavljeno: 01.02.2023. u 13:42
Tagovi: Make up, crveni ruž

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p