MAKE UP

Nekoliko odličnih drogerijskih maskara kojima se uvijek vraćamo!

Maskare koje su provjereno sjajne!

Na prvi spomen makeupa, sigurni smo kako su puder, ruž i rumenilo neki od osnovnih proizvoda za kojima posežemo, no postoji još jedan bez kojeg niti jedan look nije potpun. Pogađate, riječ je o maskari, proizvodu koji nam podaruje zavodljiv i atraktivan izgled!

Kao što smo spomenuli, maskara je proizvod bez kojeg ne možemo, a razlog zašto je to tako krije se u tome što je riječ o 'savezniku’ koji izgledu pruža predivan završni glow i otvara pogled. Naime, kako biste odabrali pravu maskaru bitno je na umu imati nekoliko čimbenika, a jedan od glavnih tiče se tipa vaših trepavica. Sigurni smo kako znate da se četkice maskara razlikuju, pa prilikom kupnje svakako treba obratiti pozornost da četkica odgovara vašim trepavicama jer samo tako će imati stopostotno djelovanje.

Nadalje, osim tipa četkice, masakre dolaze i s nešto jačom ili manjom pigmentacijom, pa želite li prirodniji izgled odaberite maskaru koja sadrži manji udio bojila. Također, prilikom nanošenja trepavice najprije uvijte specijaliziranim uvijačem kako biste postigli pravi luk koji će potom masakara popuniti na najbolji mogući način.

Isto tako, premda su skupi proizvodi 'na glasu', ponekad nije naodmet priliku pružiti i onim povoljnijima jer možete biti sigurni kako neće razočarati, a maskare koje smo izdvojili u nastavku opravdale su sva očekivanja te su dugi niz godina omiljeni odabir profesionalnih vizažista i beauty blogerica, stoga ne preostaje nište drugo nego da ih i sami što prije isprobate!

CoverGirl LashBlast Volume Mascara, Essence Lash Princess

L'Oréal Paris Bambi Eye Mascara, Maybelline New York The Falsies Lash Lift Washable Mascara

Rimmel Wonder'Luxe Volume Mascara, Wet N Wild Mega Volume Mascara

Foto: Instagram
Objavljeno: 23.10.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p