MAKE UP

Nekoliko sjajnih kremastih rumenila za svjež i odmoran izgled!

Makeup proizvod koji čini razliku!

Rumenilo je proizvod koji bez imalo razmišljanja pripada skupini onih bez kojih jednostavno ne možemo. Naime, premda smo tijekom toplijih mjeseci voljeli nešto vibrantnije nijanse, hladniji dani savršen su trenutak da priliku date odvažnim bojama, ali i drugačijim teksturama. Tako se kremasta rumenila nameću kao sjajan odabir koji izgleda vrlo prirodno, a s lakoćom postiže željeni svjež i odmoran izgled lica.

Kremasta rumenila omiljena su iz nekoliko razloga, a jedan od glavnih je činjenica kako je riječ o proizvodima koji savršeno prianjaju na lice te odaju dojam prirodnog i uravnoteženog izgleda. Spomenuti tip rumenila je odličan izbor za sve one koji vole suptilno naglasiti sve atribute na licu i ne ostavljati dojam teže šminke. Kada govorimo o bojama, one koje obožavamo su različite nijanse ružičaste, ali i narančaste ili puderaste tonove.

Budući da kremasta rumenila osvajaju već nakon prvog korištenja, nema baš nikakvog razloga da još danas kozmetičku torbicu ne nadopunite s ovim odličnim proizvodom jer smo sigurni da će vas u potpunosti oduševiti, a s obzirom na to kako je na tržištu dostupan velik broj kremastih rumenila, u nastavku smo izdvojili nekoliko najboljih koji su se pokazali kao nepogrješiv odabir!

Clinique Chubby Stick Cheek Colour Balm Plumped Up Peony, E.L.F. Cosmetics Putty Blush

Wet n Wild MegaGlo Makeup Stick Blush, Nars Multiple

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush, Glossier Cloud Paint

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.10.2021. u 13:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p