MAKE UP

Nemate vremena za šminkanje? Onda morate isprobati pudere u sticku!

Make up proizvod koji će olakšati svakodnevno šminkanje!

Sigurno iz vlastitog iskustva znate koliko jutra mogu biti kaotična. Toliko toga je potrebno napraviti prije odlaska na posao, da o mirnoj i opuštenoj kavi možemo samo maštati. U cijelom ovom kaosu teško da možemo pronaći vremena za šminkanje, stoga nije naodmet ovaj proces učiniti što bržim, ali ne i manje efektnim...

Promjena koja je iteko dobrodošla jest da u svoju svakodnevnu make up rutinu uvrstite nešto praktičnije proizvode s kojima možete u što kraćem vremenu kreirati besprijekoran izgled kože. Ono što je zapravo osnova svakog looka te ujedno i ono što nam oduzima najviše vremena je nanošenje pudera. Najčešći odabir je onaj tekući za čije nanošenje je potrebno napraviti kvalitetnu pripremu kože kako bi on što bolje 'sjeo' te se tako zadržao što duže na našem licu, no ni tada ne možemo izbjeći njegovo prepravljanje tijekom dana. Također ovakav tip pudera nanosi se kistom ili beauty blenderom, što nije uvijek najpraktičnije, stoga nije loše imati pri ruci puder u stiku, s kojim u svega nekoliko minuta možete kreirati željeni izgled kože.

Osim brzine, njegova prednost je i ta što stane u baš svaku torbicu, pa tako u bilo kojem trenutku možete osvježiti svoj izgled. Puderi u stiku su svojom teksturom nešto kremastiji od klasičnih tekućih pudera, pa je vrlo malena količina dovoljna za prekrivanje eventualnih nepravilnosti na koži, a u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita koje se isplati imati pri ruci!

By Terry Nude-expert Duo Stick Foundation, Makeup Revolution Stick Foundation

Bobbi Brown Skin Foundation Stick

Anastasia Beverly Hills Stick Foundation, NARS Velvet Matte Foundation

Foto: Instagram, Anastasia, NARS, Bobbi Brown, By Terry, Revolution
Objavljeno: 06.10.2020. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p