MAKE UP

Nijanse sjenila idealne za svaki dan

Palete koje se moraju pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici!

Činjenica jest da se gotovo svakodnevno trudimo što više pojednostaviti svoju make up rutinu, pogotovo u trenucima kada i nemamo baš previše vremena na raspolaganju. Tako se u našem fokusu uglavnom nalazi postizanje besprijekornog izgleda kože lica i prikrivanje svih njezinih nepravilnosti, a što uključuje i dobro poznate saveznike lijepe kože; dobru podlogu i rumenilo. No, dolaskom toplijih dana na našem licu poželimo vidjeti i malo odvažnosti, a upravo to možete vrlo lako postići sjenilima!

Gotovo svatko od nas ima one trenutke u kojima što god da odjenemo, jednostavno se ne osjećamo potpuno te kao da nam uvijek nešto nedostaje. Ovaj nedostatak najbolje upotpunjuje dobar make up s kojim najčešće imamo dojam kao da je naš izgled kompletan. Koliko je make up učinkovit u stvaranju dojma potvrđuje i činjenica da vrlo lako može preuzeti ulogu i modnog dodatka, pogotovo kada govorimo o sjenilima. Sjenila kao takva često nepravedno budu isključena iz našeg svakodnevnog make up looka, a najčešće pod izgovorom kako za njegovo nanošenje jednostavno nemamo vremena. Ako ste se pak zaželjeli nešto drugačijeg, svježeg izgleda, koji će cijeli fokus staviti na oči, onda ipak ne biste trebali preskakati njihovo korištenje, pogotovo zato što na tržištu možete pronaći neke nove nijanse sjenila koje su idealne za ovaj razigrani topli period.

Primjerice, Avon je nedavno na tržište lansirao preparativnu liniju veganskih proizvoda Distillery make up i to bez sastojaka životinjskog porijekla, alkohola, mirisa, umjetnih boja, kemijskih filtera za sunce, mineralnih i esencijalnih ulja ili sintetičkih sastojaka. U ovim novitetima možete pronaći i visoko pigmentirana sjenila za oči Distillery Shadow Shots, koja posebno volimo zbog njihove kremaste formule i dugotrajnost same boje. Pored ove palete, u nastavku smo izdvojili i neke druge nijanse koje će sigurno potaknuti vašu kreativnost!

Avon Distillery Shadow Shots Eyeshadow

jane iredale Pure Basics Eyeshadow Kit

Catrice Cosmetics Pro Next Gen Nudes

Revolution Maxi Reloaded Eyeshadow Palette

Chantecaille Hummingbird Eye Quartet

NYX Modern Dreamer Eyeshadow Palette

Foto: Instagram, Avon, jane iredale, Catrice, Revolution, Chantecaille, NYX
Objavljeno: 14.05.2020. u 11:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p