MAKE UP

Novi jednostavan trend u stiliziranju obrva koji ćete sigurno rado nositi

Trend kojeg ovih dana stalno viđamo na društvenim mrežama!

Dobro poznata činjenica je da aktualne trendove u ljepoti postavljaju društvene mreže, u prvim redu Instagram, no opasna konkurencija postao je i Tik Tok, na kojem se mogu pronaći sjajni beauty trikovi i tutorijali. Tako je u posljednje vrijeme postalo gotovo nemoguće zaviriti na jednu od ovih društvenih mreža i ne primijetiti novi trend u stiliziranju obrva, a koji osvaja svojom jednostavnošću!

Kada govorimo o trendovima u stiliziranju obrva, zaista smo prošli različite faze; od toga da smo ih čupali do neiznemoglosti, pa se na našem licu mogla primijetiti jedna malena crtica, pa do strogih Instagram obrva koje su zahtijevale poprilično puno vremena i mirnu ruku za kreiranje. Ove godine pak trendovi u njihovom stiliziranju naginju nešto prirodnijem i opuštenijem izgledu, a za koji vam ne treba puno vremena niti proizvoda. Riječ je o baby obrvama, odnosno ultračupavim i voluminoznim obrvama koje sav fokus stavljaju upravo na naš pogled. Ovakve obrve možete vrlo jednostavno stilizirati, a kako bi to bilo što uspješnije, važno je pridržavati se nekoliko osnovnih koraka.

Dakle, obrve oblikujte prema svojim crtama lica te uklonite višak dlačica kako biste dobili njihovu definiciju, a zatim ih počešljajte prema gore češljićem za obrve. Nadalje, obrve je potrebno još jednom počešljati i to pomoću sapuna, kojeg ćete malo namočiti te četkicom zagrebati po njegovoj površini. Tako će svaka dlaka biti na svom mjestu i stajati uspravno, a same obrve izgledat će znatno gušće. Ako su vaše obrve nešto rjeđe, uvijek ih možete docrtati gelom ili olovkom za obrve, a što je sjajno prikazano i u izdvojenom videu s Tik Toka!

@abbilaurenmakeup

how I do my soap browss tutorial 🧼 #makeup #soapbrows #makeuphacks #fy #foryou #foryoupage

♬ Going Out Of My Way - M.O & Mr Eazi
Foto: Instagram
Objavljeno: 08.01.2021. u 12:32
Tagovi: obrve

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p