MAKE UP

Novo limitirano izdanje Urban Decay palete sjenila za oči nešto je što želimo u svojoj kolekciji!

Jedinstvene, a istovremeno odgovaraju svima!

Živite glasno i u boji s jedinstvenim, kolekcionarskim izdanjem UD | PRINCE paleta za oči. Ovo limitirano izdanje vremenska je kapsula koja odaje počast kreativnom geniju Princeu. Ekskluzivne palete za oči kreirane su pažljivo, u suradnji s Prince Estateom i nadahnute upravo Princeovim nezamjenjivim stilom i neusporedivim samoizražavanjem.

UD | PRINCE palete kreirane su s ciljem da budu jedinstvene, a istovremeno odgovaraju svima, baš kao i Prince. Paleta U GOT THE LOOK potpuno je veganska te sadrži bogato pigmentirane nijanse, koje se iznimno lako blendaju i protežu se u rasponu od biserno bijele i metalik zlatne do duboke plavo-ljubičaste i crne sa svjetlucavim završetkom.


Paleta LET’S GO CRAZY dolazi s 10 potpuno novih nijansi u rasponu od kremasto ljubičaste i presijavajuće ljubičaste do patlidžan ljubičaste s metalik završetkom i duboke plave sa svjetlucavim završetkom. Svaka od ovih jedinstvenih nijansi može se istaknuti sama, baš poput Princeovih nezaboravnih solo dionica na gitari, ili kombinirati s drugim nijansama, poput harmonije.

UD | PRINCE Palete sjenila za oči dostupne su ekskluzivno na web stranici, od 1. lipnja 2021.

Foto: PR
Objavljeno: 02.06.2021. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p