MAKE UP

Nude ruževi koji stvaraju efekt punijih usnica

Ruževi koje se isplati imati u svojoj kolekciji!

Ono što sigurno možemo pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici je dobar ruž za usne, a kao klasik definitivno se istaknuo onaj u crvenoj nijansi. No, unazad nekoliko godina, crveni ruž dobio je opasnog konkurenta bez kojeg je teško zamisliti svakodnevnu rutinu, a riječ je o njegovoj nude varijanti koja zaista čini razliku!

Ne tako davno, o ruževima se najčešće govorilo u okvirima nešto formalniji događaja te je bio sastavni dio svečanih make up lookova. Iako danas nemamo nikakav problem s nošenjem crvenog ruža na dnevnoj bazi, nude varijanta mrvicu nam je draža jer na vrlo jednostavan način izvlači ono najbolje od prirodnog izgleda usana, a također ga je puno lakše na njima i održavati te smo tako oslobođeni od njegovog popravljanja tijekom dana. Ono što volimo kod ovih ruževa je i to da dodatno naglašavaju boju i oblik usana, a zbog čega one izgledaju punije i to na posve suptilan i prirodan način. Kod odabira ovakvog ruža važno je voditi računa o nijansi tena te ga istome i prilagoditi, tako da izaberete mrvicu tamniju nijansu kako se pak usne ne bi stopile s ostatkom lica, što nikako nije poanta. Iako mat ruževi u posljednjih nekoliko sezona zadržavaju svoj status najpopularnijih i odlično funkcioniraju u kombinaciji s jarkim narančastim i ružičastim bojama, nude ruževi uvijek bolje izgledaju u kremastoj teksturi s malo sjaja koji stvara svjež i prirodan izgled.

U nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih kremastih ruževa u nude nijansi, a s kojima će sigurno vaše usne doći do izražaja!

NARS Audcious Lipstick, Clinique Dramatically Different Lipstick

Lancôme L’Absolu Rouge Cream – 250 Beige Mirage

Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush, Charlette Tilbury

Foto: Instagram, Yves Saint Laurent, Charlette Tilbury, Lancome, Nars, Clinique
Objavljeno: 17.02.2021. u 13:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p