MAKE UP

Od sada omiljene M.A.C proizvode možete naručiti putem Instagrama!

Opcija zbog koje kozmetičke torbice ipak neće ostati prazne!

Pandemija koronavirusa primorala nas je da uvelike izmijenimo svoju svakodnevnu rutinu, koja je do sada bila poprilično užurbana i popraćena velikim nedostatkom vremena. Sada, kada zaista imamo vremena na pretek, možemo se posvetiti isključivo sebi i stvarima koje su nas oduvijek zanimale, a nikako nismo mogli pronaći slobodan trenutak u rasporedu za iste....

U tu skupinu definitivno ubrajamo razvrstavanje make up kolekcije i temeljito čišćenje iste. Sigurni smo kako se tijekom godina u vašoj make up riznici nakupilo pregršt raznovrsnih proizvoda na koje ste možda i zaboravili ili koji jednostavno više nisu niti upotrebljivi, pa je pravo vrijeme da napravite malu selekciju proizvoda koji su iskoristivi i onih s kojima je vrijeme da se pozdravite. Također u ovom periodu ćete sigurno poželjeti isprobati neki make up novitet, koji i dalje neprestano stižu na police omiljenih brendova te tako svoju postojeću kolekciju barem malo osvježiti novim nijansama i teksturama.

Iako je većina prodajnih mjesta dekorativne kozmetike zatvoreno, brojni brendovi osmislili su načine kako da što sigurnije dođete do omiljenih make up proizvoda, pa je tako M.A.C. omogućio kupovinu putem njihovog Instagram profila: "Poštovani, zdravlje i dobrobit naše zajednice i naših zaposlenika su prioritet. Stoga će u skladu s odlukom o obustavi rada uslužnih djelatnosti našu dućani od 19. ožujka biti zatvoreni do daljnjeg. Za vrijeme ovog perioda odlučili smo omogućiti narudžbe putem Instagrama. Ukoliko želite neki od svojih omiljenih MAC proizvoda, javite nam se kako bismo organizirali plaćanje te dostavu na vašu kućnu adresu." - stoji u objavi službenih Instagram profila brenda. Narudžbe vrijede za M.A.C Ilicu i M.A.C Arena Zagreb, a u nastavku smo izdvojili neke od proizvoda koji će se sigurno pronaći i u našoj shopping košarici!

M.A.C cool bubblegum pink

M.A.C Cosmetics False Lashes

M.A.C. Studio Fix Fluid SPF 15

M.A.C Lady Danger

M.A.C Glow Play Blush rumenilo

Objavljeno: 20.03.2020. u 09:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p