MAKE UP

Odlična sjajila s kojima usne izgledaju punije i veće!

Sjajila koja rade sjajan posao!

Težnja prema većim i punijim usnama nikada nije bila izraženija kao danas, pa tako gotovo da i više nije tabu tema pričati o filerima i svim drugim čudesima kirurgije koja stvara željeni efekt. S druge strane, postoje i jednostavniji načini putem kojih možete svoje usne staviti u prvi plan, a riječ je naravno o dobrom, starom make upu!

Iako ga danas koristimo kao sredstvo putem kojeg želimo istaknuti neke ključne dijelove našeg lica, moć make upa zapravo je znatno veća. Tako s njime možemo u potpunosti izmijeniti svoj izgled, primjerice tehnikom konturiranja, a nerijetko na licu znamo napraviti i prava mala umjetnička djela. Kada je šminkanje u pitanju, granice zaista ne postoje, a pravi primjer toga su i razne tehnike za kreiranje prividno punijeg izgleda usnica. Jedna od svakako najpoznatijih tehnika je igranje s tamnijom i svjetlijom nijansom nude ruža te odgovarajućom olovkom za usne, no iscrtavanje rubova usana zna biti vrlo naporan i dugotrajan posao, pa kao takav nije prikladan za svakodnevnu make up rutinu, a što ne znači da morate odustati od želje za punijim izgledom usana.

Sjajila s 'plumping' efektom sjajan su odabir za brzo i bezbolno povećavanje usana, a funkcioniraju tako što u svojim formulama sadrže određene sastojke koji zapravo blago iritiraju usne, zbog čega one izgledaju punije i veće. Iz tog razloga možete osjetiti određeno peckanje, što je posljedica djelovanja prirodnih sastojaka kao što su cimet i mentol. Nadalje, ono o čemu je važno voditi računa jest da prije nanošenja sjajila dobro hidratizirate usne jer ovakav tip make up proizvoda dodatno isušuje same usne, a što nikako ne želimo, pogotovo ne u ovom zimskom periodu.

U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajila koja su sjajan omjer cijene i kvalitete, stoga ih svakako uvrstite u svoju make up kolekciju!

Winky Lux Pucker Up Lip Plumper, BUXOM Full-On™ Lip Cream

Grande Cosmetics GrandeLIPS Hydrating Lip Plumper, Osmotics Blue Copper 5 Lip and Tuck

Dior Addict Lip Maximizer Plumping Gloss, jane iredale Just Kissed Lip Plumper

Foto: Instagram, Dior, jane iredale, Grade cosmetics, Osmotics, Winky Lux, Buxom
Objavljeno: 24.11.2020. u 10:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p