MAKE UP

Odlične BB kreme koje vrlo lako mogu zamijeniti teške pudere

BB kreme prikladne za svaki tip kože!

Ovih dana poprilično uživamo u toplim sunčevim zrakama, a koje kao da najavljuju željno iščekivani dolazak proljeća. Osim što će svojim dolaskom proljeće unijeti prave male promjene unutar našeg ormara, one neće zaobići niti naše kozmetičke torbice, pa će tako nešto laganije i prozračnije teksture preuzeti glavnu riječ!

Iako nemamo ništa protiv standardnih pudera, dolaskom proljeća omiljene bočice ostavljamo za nešto svečanije prigode kada težimo visokom prekrivanju eventualnih nepravilnosti na koži te se okrećemo ka laganim formulama koje će suptilno naglasiti ljepotu našeg lica i ujednačiti ten. Upravo to pružaju BB kreme koje su omiljena alternativa puderu jer kreiraju sličan efekt, ali sa znatno manjim opterećenjem kože. Zahvaljujući njihovoj laganoj formuli koži se omogućava disanje te je osjećaj vrlo lagan na licu, bez iritantnog osjećaja zatezanja. Također s obzirom na to da je riječ o prozračnoj teksturi, ona se neće urezivati u bore i sitne linije, pa će tako vrlo prirodno i suptilno naglasiti ljepotu lica. Ono zbog čega još volimo BB kreme je i to da veliki broj njih u svojoj formuli sadrži njegujuće sastojke, koji pružaju koži potrebnu hidrataciju, a sve češći su i proizvodi koji sadrže nužni SPF faktor bez kojeg ovih dana ne izlazimo iz svog doma.

  U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita kojima se uvijek rado vraćamo u ovo doba godine, a prikladni su za baš svaki tip kože!

e.l.f BB Cream SPF 20, Dr. Jart+ Black Label Detox BB Beauty Balm

Clinique Acne Solutions BB Cream Broad Spectrum SPF 40, Bobbi Brown BB Cream SPF 35

Este Lauder 'DayWear' Anti-Oxidant BB Creme Broad Spectrum SPF 35, La Roche-Posay Effaclar BB Blur

Neutrogena Hydro Boost Hydrating Tint, IT Cosmetics CC+ Cream with SPF 50+

Foto: Instagram, e.l.f, Dr.Jart+,Clinique, Bobbi Brown, Este Lauder, La Roche-Posay, Neutrogena, IT Cosmetics
Objavljeno: 24.02.2021. u 10:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p