MAKE UP

Odlične kreme za lice koje su sjajna podloga i za nanošenje pudera

Za prekrasan izgled tijekom cijelog dana!

Imati dobru kremu za lice na kozmetičkoj polici nešto je čemu svi mi težimo kada je njega kože lica u pitanju, no pronaći kremu koja će biti toliko dobra da može zamijeniti i korištenje nekih drugih proizvoda zvuči kao nedostižan san. Kako je beauty svijet svakim danom sve bogatiji, a formule koje obogaćuju brojne beauty proizvode sve naprednije, možete pronaći hranjive kreme za lice koje osim što će biti sjajne za svakodnevno nanošenje, istovremeno će biti odlična podloga tekućem puderu.

Moramo priznati da koliko god se trudili napraviti naša jutra što organiziranijima, nekako sve stižemo u zadnji čas. Odabir sjajnog outfita također je nešto što troši naše vrijeme, a beauty rutina se nekada čini kao da nema kraja, pa tako uglavnom završimo s brzinskim stavljanjem maskare u autu dok čekamo zeleno svijetlo na semaforu. No, jutarnja beauty rutina ne mora biti toliko užurbana, a rješenje leži u pravilnom odabir proizvoda za njegu lica, koji će ga prije svega nahraniti te koje će poslužiti kao sjajna podloga za daljnje nanošenje make upa.

@mariafrubies

Ono što se uvijek pronađe na našem licu kada je make up u pitanju jest puder, pa kod odabira svakodnevne hidratantne njege važno je uzeti u obzir koristimo li puder s jakim prekrivanjem, matirajući puder u kamenu ili pak dermatološki puder koji istovremeno pomaže i kožnim problemima. Hidratantna krema trebala bi biti prilagođena potrebama važe kože, stoga smo u nastavku izdvojili sjajne hidratantne kreme koje su se zbog svoje teksture i sastojaka pokazale kao idealna podloga tekućim puderima. Primjerice, Kiehl’s Ultra Facial Cream zasigurno je jedan od Kiehl’sovih najprodavanijih proizvoda, a namijenjena je normalnoj i suhoj koži. Brzo se upija, a koža je nakon korištenja iznimno glatka, mekana te poprima zdravi izgled, zbog čega je savršena podloga za daljnje nanošenje tekućeg pudera, a izvrsno se slaže i s matirajućim puderom u kamenu.

Nivea Daily Essentials Sensitive Day Cream, Vichy Aqualia Thermal Mineral Water Gel

La Roche Posay Effaclar Mat  @mariafrubies

Kiehl’s Ultra Facial Cream, Ziaja Manuka Tree Day Cream

Foto: Instagram, Kiehl's, Ziaja, La Roche Posay, Nivea, Vichy
Objavljeno: 11.09.2019. u 12:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p