MAKE UP

Odlične maskare koje potiču rast trepavica

Izvrstan make up i njega u jednom proizvodu

Iako svatko od nas ima u svojoj kozmetičkoj torbici različit make up sadržaj, proizvodi koje baš svaka torbica mora imati su: kvalitetan puder, rumenilo, ruž i maskara. Za maskaru možemo reći kako ima moć učiniti drastičnu razliku u našem make up looku, budući da upravo ona zaokružuje naš cijeli izgled. No, da je maskara puno više od kozmetičkog proizvoda koji čini naš pogled neodoljivim, dokazuju i maskare koje istovremeno i njeguju naše trepavice, a o njima više otkrijte u nastavku!

Kako nam je period nepodnošljivih temperatura sve bliži, polako razmišljamo kako da što više pojednostavimo svoju make up rutinu. Tako teške pudere zamjenjuju lagane i njegujuće BB kreme, koje također pored ujednačavanja tena našeg lica, brinu i o njegovoj hidratiziranosti i njezi. Pored podloge, maskara je također nezamjenjiv dio dekorativne kozmetike, stoga nije niti čudno da se svake godine na tržištu javljaju nove maskare i to s nekim novim efektima, od većeg volumena i gustoće, pa sve do onih vodootpornih. Tako se na kozmetičkim policama sve češće mogu primijetiti maskare koje, ne služe samo da bi naš pogled bio efektan, već istovremeno njeguju naše trepavice, čineći ih čvršćima, obnovljenima i prirodno dužima iz mjeseca u mjesec.

@orionvanessa   Mascara Lash Sensational Luscious, Benefit BADgal Bang Mascara

Možemo reći kako je ovdje zapravo riječ o maskarama čije formule djeluju kao serumi za rast trepavica, što je izvrsno budući da imamo dva proizvoda u jednom te njegujemo trepavice cijelo vrijeme dok nosimo maskaru. Primjerice L'Orealova popularna Lash Paradise Extatic maskara pruža intenzivan volumen i pravu crnu boju trepavicama, a također sadrži i ricinusovo ulje koje je poznato po tome da pospješuje rast trepavica. Maskara dolazi u obliku pješčanog sata, a sama formula je poprilično svilenkasta te se vrlo jednostavno nanosi.

@brittsully   Rimmel Wonder'full Mascara, L'Oreal Lash Paradise Extatic

Foto: Rimmel, L'Oreal, Maybelline, Benefit
Objavljeno: 26.05.2019. u 00:00
Tagovi: maske, Make up, maskara

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p