MAKE UP

Odlični bronzeri koji savršeno pristaju svjetlijem tenu!

Trikovi koji olakšavaju nanošenje ovog make up proizvoda!

Svatko tko ima svjetliji ten zasigurno će potvrditi kako je ovakva koža popriličan izazov kada su u pitanju make up proizvodi. Tako je bronzer proizvod za koji se smatra kako nije prikladan za nešto svjetliju put te njegovo nanošenje možda djeluje i kao nemoguća misija, no u nastavku ćete se uvjeriti kako uz nekoliko jednostavnih trikova možete uživati u njegovim čarima!

Kao i kod svakog make up proizvoda, sve polazi od pravilnog odabira bronzera. Dobro odabrana nijansa može napraviti pravo čudo na našem licu, stoga kada birate svoj bronzer naoružajte se strpljenjem te si uzmite dovoljno vremena kako biste bili sigurni da je vaš odabir onaj ispravan. Nadalje, brojni vizažisti često savjetuju kako svjetliji ten zahtijeva bronzere koji su za najviše dvije nijanse tamniji od prirodnog tena kako bi on što prirodnije sjeo na lice. Poznato je kako svjetlom tenu najbolje pristaju bronzeri ružičastog podtona, stoga imajte to na umu prilikom odabira ovog make up proizvoda. Svjetla koža je poznata kao veliki odavatelj naših make up pogrešaka, stoga uvijek nanesite bronzer mekanim i kvalitetnim kistom kako bi se njegove čestice ravnomjerno rasporedile na koži.

Što preciznije nanesite manju količinu na jagodice i rub brade, a vrlo koristan trik je da dobro otresete višak proizvoda sa četkice kako vaš bronzer ne bi djelovao kao mrlja na licu. Kao i kod svakog make up proizvoda, tako i bronzere možete pronaći u nekoliko vrsta, a najčešći su oni tekući i kameni, no sve popularniji postaju i oni u prahu. Laganija tekstura bronzera u prahu omogućuje prirodnu završnicu vašem make upu, dok nešto kremastiji bronzeri su ujedno i oni teži, stoga svakako vodite računa da prije njegovog nanošenja na svoje lice nanesete odgovarajuću podlogu.

U nastavku potražite 6 sjajnih bronzera za svjetliji ten!

Artdeco Tan in a Tube, Catrice Sun Glow Matt Bronzing Powder Universal Bronze

Essence Luminous Matt Bronzing Powder Sunshine, I Heart Hearts Bronzer - Summer of Love

NYX Professional Makeup Matte Bronzer, Lancaster Infinite Bronze Face Bronzer

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.09.2020. u 13:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p