MAKE UP

Odlični kozmetički proizvodi koje smo kupili zahvaljujući Tik Toku

Jednim klikom do proizvoda o kojima bruji baš cijeli Internet

Činjenica jest da danas sadržaj na našim kozmetičkim policama diktiraju društvene mreže, a koje su postale prava, bogata riznica skincare i make up preporuka kojima zapravo vjerujemo. Da se dobar glas daleko čuje najbolje potvrđuje omiljena društvena mreža Tik Tok, zahvaljujući kojoj je popularnost pojedinih proizvoda jednostavno planula, stoga smo u nastavku izdvojili nekoliko ključnih proizvoda koje se definitivno isplati testirati!

Nekada smo sadržaj svoje skincare rutine izmjenjivali u skladu s preporukama bliskih prijateljica, no danas je situacija mrvicu drugačija, pa tako sve ono što nas zanima o bogatom beauty svijetu učimo putem ekrana, promatrajući skincare rutine potpunih stranaca. Ono što zapravo ulijeva povjerenje u učinkovitost samih proizvoda o kojima bruji cijeli Internet jest to što se u svega nekoliko sekundi prikaže drastična razlika te efektni rezultati, a koji nas na kraju krajeva i potakne da proizvod stavimo u svoju shopping košarici. Primjerice, Dr Jart+ Cicapair Tiger Grass Colour Correcting Treatment krema koja se prilagođava tenu te tako imitira puder, istovremeno njegujući kožu lica, nešto je oko čega se stvorio pravi hype i to u tolikoj mjeri da je ova krema do sada bila rasprodana čak dvaput!

Nadalje, prezentacija njezinog djelovanja preko videa vrlo je efektna jer se jasno vidi kako zelena tekstura kreme umasiravanjem postaje izjednačena s kožom, stoga ne iznenađuje da se o ovom proizvodu ne prestaje pričati. Također popis proizvoda koji se zahvaljujući Tik Toku nalaze na našoj 'wish' listi svakim danom je sve duži, a u nastavku smo izdvojili njih nekoliko koje se zaista isplati staviti u svoju shopping košaricu!

Objavljeno: 05.05.2021. u 10:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p