MAKE UP

Odlični povoljni korektori koji učinkovito prikrivaju podočnjake!

Proizvodi koji čine razliku!

Da bismo bili zadovoljni izgledom naše kože, potrebno je imati redovnu beauty rutinu. Redovna beauty rutina podrazumijeva svaki dan ujutro i navečer čišćenje lica, zatim nanošenje seruma, hidratantne kreme za lice i kreme za područje oko očiju. S ovom rutinom koža će nam biti zahvalna i odmornog izgleda. Bitno je kupiti proizvode koji odgovaraju našem tipu kože da bismo u potpunosti bili zadovoljni. Osim toga, ako se ne držimo ovih koraka, to će se dugoročno vidjeti na našem licu, osobito ako redovito ne čistimo lice. No uz sve to je potrebno imati kvalitetne korektore pomoći kojih možemo prekriti vidljive tragove umora na našem licu.

Korektor je najvažnija stavka svake make up rutine jer je najbitniji kod prekrivanja nepravilnosti na licu. Kvalitetan korektor može ukloniti nepravilnosti, prekriti prištiće ili ožiljke od akni. Osim što prekriva nedostatke, ovaj proizvod je savršen pomagač u sakrivanju tragova neprospavanih noći. Zašto nastaju podočnjaci oko očiju ni danas nije sto posto jasno. Na njih mogu utjecati umor i neprospavane noći, manjak tekućine i hidratizacije, no ponekad je jednostavno urok genetska predispozicija i što god činili ne možemo ih se riješiti. Upravo zato, vrijeme za uložiti u dobar korektor koji će stvoriti iluziju odmorne i svježe kože.

Bitno ga je znati pravilno nanijeti i izabrati odgovarajuću nijansu. Stručnjaci savjetuju kako je najbolje uzeti nijansu svjetliju od naše prirodne puti. Osim toga, za korektor je važno da dobro prekriva, ali da ne isušuje kožu. Ponekad mislimo kako ako neki proizvod skuplje platimo ćemo imati bolji rezultat, no to nije istina. Na tržištu postoji niz kvalitetnih proizvoda bez obzira na cijenu, samo je potrebno pronaći onaj koji nam odgovara. Korektor, koji se pokazao odličnim je L’oréal Paris Infallible More Than Concealer jer savršeno prekriva sve nepravilnosti.

U nastavku izdvajamo najbolje korektore iz aktualne ponude.

L’Oréal Infallible More Than Concealer, L.A. Girl Pro.Conceal HD High Definition Concealer

Makeup Revolution Conceal and Define Concealer,NYX Professional Makeup Born To Glow Radiant Concealer

Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer, Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer

Foto: Instagram, Maybelline, DM, NYX Professional Makeup, L.A. Girl Pro.Conceal
Objavljeno: 04.05.2022. u 10:17
Tagovi: korektor

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p