MAKE UP

Odsad Urban Decay proizvode možete kupovati i preko hrvatskog webshopa!

Vijest koja će razveseliti sve zaljubljenice u dobar make up!

Pandemija koronavirusa primorala nas je da sve svoje omiljene aktivnosti preselimo unutar svoja četiri zida. Nedostatak socijalnih kontakta i brojne druge aktivnosti na otvorenom vrlo lako možemo nadomjestiti stvarima za koje ne tako davno i nismo baš imali puno vremena na raspolaganju...

U tu skupinu definitivno možemo svrstati šminkanje, kao aktivnost koja je donedavno bila poprilično brzinska. Decentan puder, malo rumenila, maskara i eventualno ruž za usne činili su sastavni dio naše svakodnevne make up rutine, dok za nešto izazovnije make up lookove jednostavno nije bilo vremena. Sada, kada ga zaista imamo na pretek, nije naodmet zaviriti u svoju kozmetičku torbicu ili se pak baciti u sjajan online shopping te ju obogatiti s nekim novim proizvodima koji će otvoriti vrata za nešto izazovnije make up lookove.

Iako ostajemo doma i ne idemo nigdje, šminkanje u ovakvim trenucima može biti sjajna ideja jer potiče našu kreativnost, imamo vremena posvetiti se lookovima koji zahtijevaju strpljenje i koncentraciju te vrlo lako make upom možemo stvoriti dojam naše uobičajene svakodnevice, koja nam s vremena na vrijeme zafali. Zato su nas obradovale vijesti kako ćemo genijalne Urban Decay make up proizvode kupovati online i to lakše no ikada. Iako se ovi genijalni make up proizvodi mogu naručiti na stranim webshopovima, upitno je kada će pošiljka uopće stići na našu adresu, stoga svoj shopping obavite putem hrvatskog webshopa parfumerije Douglas. Službeni countdown je već krenuo, a proizvode ćete moći pronaći u prodaju od 1. travnja! I ne, nije prvoaprilska šala!

Objavljeno: 28.03.2020. u 09:51

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p