MAKE UP

Olovke koje u tren oka stvaraju puniji izgled usana

Trikovi s kojima ne možete pogriješiti!

Fascinacija punijim usnama nije nikakva novost, no iako nam danas estetska medicina pruža razne mogućnosti po pitanju njihovog izgleda te možemo reći kako je poprilično daleko uznapredovala, s druge strane postoji i nešto lakši načini da postignete puniji izgled usana, a on se krije u dobrom, starom make upu...

Za make up proizvodima volimo posezati kada želimo poboljšati svoj izgled te prikriti pokoje nedostatke koje toliko i ne volimo vidjeti na svome licu. Bez obzira jeste li strastveni ljubitelj make upa ili ga se sjetite samo u posebnim prigodama, postoji nekoliko klasika koji se moraju pronaći u svakoj torbici. Tako su puder, efektno rumenilo, klasični crveni ruž i maskara obvezni sadržaj svake kozmetičke torbice, no u ovu skupinu slobodno može dodati i olovku za usne.

Kada je šminkanje usana u pitanju, ruževi definitivno vode glavnu riječ, no ponekad je potrebna i mala pomoć ovog sjajnog make up alata da izgled svojih usana dovedemo do savršenstva. Najčešće greške u korištenju olovke za usne je sam odabir boje, koja često zna biti pretamna ili je linija prilikom iscrtavanja rubova predebela, a kako biste postigli što prirodniji izgled, prije nanošenja olovke stavite na usne puder, lagano ga utapkavši na područje usana te višak otklonite maramicom.

Također prije nanošenja olovke, vodite računa da je dobro zašiljena te povucite olovku koja je iste boje kao i vaš ruž iznad prirodnog ruba usana. Sjajan trik je i korištenje nešto svjetlijih tonova olovke na samoj sredini usnice kako biste dobili što puniji efekt. Ono što je važno jest voditi računa da se olovka stopi s prirodnim izgledom usana, a u nastavku smo izdvojili sjajne olovke s kojima ćete to vrlo lako i postići!

WIBO Million Dollar Pencil, Yves Rocher Hrvatska olovka za usne

NYX Professional Makeup Olovka za usne Retractable Lip, Nabla Velvetline Lip Pencil

Essence Soft Contouring Deeply Intoxicated, Aura olovka za usne 36

Foto: Instagram, Essence, Aura, NYX, Nabla, WIBO, Yves Rocher
Objavljeno: 13.12.2019. u 12:07
Tagovi: Make up, beauty

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p