MAKE UP

Olovke za obrve tajna su odličnog izgleda

Nekoliko ključnih poteza koji čine razliku!

Možemo se složiti kako je područje očiju jedno od najvažnijih kada govorimo o make up-u, no to područje podrazumijeva i lijepo te uredno stilizirane obrve. Naime, unazad nekoliko godina uređivanje obrva postalo je proces koji se ne preskače, a kako bi finalni izgled bio što bolji, valja imati proizvode koji će to i omogućiti.

Svaka make up torbica jednostavno mora sadržavati jedan ključan proizvod za stiliziranje obrva, a ono što se uvijek preporučuje je neizostavna olovka. Ovaj proizvod iznimno je jednostavan za korištenje te ne zahtijeva određeno stručno znanje. Ono što je bitno naglasiti je kako prije bilo kakvog iscrtavanja obrva, one moraju biti uredno počupane jer u protivnom nećete biti zadovoljni rezultatom. Nadalje, jednom kada su obrve pravilno počupane, možete krenuti sa sjenčanjem koje mora pratiti vaš prirodni luk, a posebice obratite pažnju na sam početak obrve u kutovima očiju. Taj dio ne smije biti jako iscrtan, odnosno mora se nadzirati prirodna gradacija od svjetlijeg ka tamnijem koji je pogodniji za srednji do završni dio obrve.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, Artdeco Ultra Fine Brow Liner, Benefit Precisely My Brow Eyebrow Pencil

NYX olovka za obrve, Urban Decay Brow Beater

Trend gustih obrva unazad nekoliko sezona iznimno je popularan, no ono što nikako ne smijete raditi je drastično precrtavati obrve. Guste obrve ne pristaju svakom obliku lica, stoga prigrlite obrve kakve imate, odnosno debljinu; na taj način finalni izgled bit će apsolutno najbolji te najprirodniji. Iako na tržištu postoje mnogi proizvodi za stiliziranje obrva, olovke za obrve definitivno su se pokazale kao najbolji i najneutralniji odabir, stoga smo izdvojili kvalitetne proizvode s čijim odabirom je sjajan izgled zagarantiran.

Chanel Sculpting Eyebrow pencil, Essence Eyebrow Designer, Estée Lauder The Brow Multi-Tasker

Foto: Instagram, Chanel, Essence, Estée Lauder, NYX, Urban Decay, Anastasia Beverly Hills, Artdeco, Benefit
Objavljeno: 18.06.2019. u 11:00
Tagovi: obrve

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p