MAKE UP

Omiljene maskare koje se uvijek isplati imati u kozmetičkoj torbici!

Proizvodi koji baš nikad ne razočaraju!

Složit ćemo se kako su maskare jedan od omiljenih make up proizvoda, a sve zato što je riječ o ‘pomagaču’ koji naš pogled čini zavodljivim s wow efektom. Stoga, iako smo sigurni da već imate svoju najdražu maskaru, s vremena na vrijeme nije naodmet napraviti mali eksperiment i isprobati neku novu jer nikad ne znate, možda vas baš oduševi. Potaknuti time, izdvojili smo nekoliko favorita za koje se mogu čuti samo riječi hvale!

Na tržištu postoji velik broj različitih maskara, a koja je vama najbolja ovisi o vašim željama, potrebama, ali i tipu trepavica. Međutim, ako je vjerovati pozitivnim kritikama i recenzijama, neke maskere su univerzalno dobre te uglavnom odgovaraju baš svima, a jedna od takvih je i primjerice Maybelline New York Lash Stiletto Ultimate Length. Riječ je o popularnoj maskari koja se preporučuje za postizanje izduženog izgleda trepavica, a to je lako moguće uz posebno oblikovanu četkicu koja omogućuje lako nanošenje i oblikovanje trepavica. Četkica ima dugačke, uske dlačice koje nanošenje proizvoda čine lakim te izdužuju baš svaku trepavicu. Isto tako, formula maskare važan je faktor u postizanju izduženog izgleda. Maybelline New York Lash Stiletto Ultimate Length Mascara sadrži posebne polimere koji povećavaju duljinu trepavica, čineći ih savršeno uvijenim.

Kako da maskara što duže ostane postojanom na trepavicama?

Prije nanošenja maskare, pobrinite se da su vaše trepavice čiste i suhe. Ako su masne ili mokre, maskara će se lako razmazati i neće trajati dugo. Naravno, kvalitetne maskere s boljom formulom duže se zadržavaj na trepavicama te postoje i posebno formulirane maskare za dugotrajnost. Još jedan važan korak je i nanošenje u slojevima. Umjesto da odmah nanesete puno maskare, bolje je nanositi maskaru u nekoliko tankih slojeva. Svaki sloj treba osušiti prije nanošenja sljedećeg sloja, a to će pomoći u izbjegavanju grudica i povećati trajnost maskare. Još jedan koristan trik je i fiksator za šminku koji ako još uvijek niste. Isprobajte što prije.

U nastavku potražite nekoliko odličnih maskara za koje smo sigurni da će vas apsolutno osvojiti!

Benefit Cosmetics They're Real! Lengthening Mascara, Charlotte Tilbury Pillow Talk Push Up Lashes Mascara

Maybelline New York Lash Stiletto Ultimate Length, ILIA Beauty Limitless Lash Mascara

Foto: Instagram
Objavljeno: 24.03.2023. u 16:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p