MAKE UP

Omiljeni beauty proizvod od kojeg se nećemo odvajati u ljetnim mjesecima

Vratite zdrav izgled umornoj koži lica!

Sigurno ste prijetili kako se stanje vaše kože vidno promijenilo za vrijeme socijalnog distanciranja i karantene. Tako su sitne nepravilnosti postale očitije, a koža poprima nekakav umoran i beživotan izgled na koji nismo navikli vidjeti u ovim toplim mjesecima. Stres i nedostatak svježeg zraka ostavili su svoje tragove, a dok čekamo da nešto intenzivnija skincare rutina 'odradi svoje', saveznike lijepog i zdravog tena tražit ćemo unutar kozmetičke torbice!

Vraća li išta brže i uspješnije u život kožu lica od rumenila? Ovaj make up proizvod već godinama glavni je saveznik zdravog i njegovanog tena te je neizostavan dio naše make up rutine tijekom cijele godine. Osim odabira odgovarajuće nijanse, koje variraju sezonski i u skladu s prilikom, pa su tako omiljeni odabir za vrijeme ljetnih mjeseci nešto intenzivniji tonovi, važno je i njegovo pravilno nanošenje. Iako su nešto lakša i jednostavnija za nanošenje, rumenila u prahu nepravilnim korištenjem mogu stvoriti i kontraefekt na našem licu, stoga se prilikom njegovog stavljanja uvijek vodite onom kako je manje, zapravo više!

View this post on Instagram

Y’all sick of this mug yet

A post shared by Rohini Elyse (@rohinielyse) on

Također veliki hit u svijetu ljepote već nekoliko sezona su kremasta rumenila, koja uvelike olakšavaju make up rutinu zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti. Tako možete ova rumenila koristiti i za šminkanje ostatka lica, primjerice naglasiti oči nekom nježnom nijansom, ali i usta, koja će poprimiti izgled kao da ste ih nahranili bogatim balzamom. U nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih rumenila koja su svakako vrijedna baš svake pažnje!

YSL Couture Blush

Nudestix Nudier – Naughty N’ Spice

NARS Orgasm

jane iredale PurePressed® Blush

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick – N°25

Charlotte Tilbury Beach Sticks – Las Salinas

Foto: Instagram, YSL, Nudestix, NARS, jane iredale, Chanel, Charlotte Tilbury
Objavljeno: 22.05.2020. u 10:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p