MAKE UP

Omiljeni crveni ruževi koje uvijek imamo pri ruci!

Boja kojoj ne možemo odoljeti!

Unatoč tome što svako godišnje doba ima neke svoje karakteristične boje i nijanse, određenih klasika ne odričemo se baš nikad. Crveni ruž bez imalo razmišljanja odgovara opisu te je beauty izbor koji uvijek izgleda jednako glamurozno, profinjeno i posebno, stoga su nešto hladniji dani pred nama, idealan trenutak za nošenje upravo ovog beauty ‘dodatka’.

Kao što smo spomenuli, crveni ruž ima tu neodoljivu dozu klasike u kombinaciji s glamurom, ali se sjajno prilagođava različitim stilovima i prilikama. Naime, započnemo li se nešto ozbiljnijim dnevnim kombinacijama, one poslovne obožavaju crveni ruž jer je odvažan i moćan, dok s druge strane jednako dobro pristaje i romantičnim outfitima. Bez obzira na to preferirate li minimalizam ili boje, crveni ruž na sjajan način zaokružit će cijelu priču te stylingu podariti zanimljiv pečat koji zasigurno izdvaja iz mase. Ipak, odlučite li se nositi ovu boju, pripazite da je ostatak make up-a neutralan i suptilan jer ćete u suprotnom kreirati napadan izgled koji ne izgleda atraktivno.

Želite li nešto upečatljiviji look, linija tuša odličan je odabir jer će naglasiti oči, no istovremeno dopustiti ružu da vodi glavnu riječ. Također, još jedan bitan element na koji valja pripaziti je i način na koji nanosite spomenutu boju. Crveni ruž zahtjeva besprijekornu preciznost i urednost, stoga je olovka za usne neizbježan pomagač u postizanju željenog izgleda.

U nastavku potražite nekoliko crvenih ruževa koji su se pokazali kao nepogrješiv odabir!

Bobbi Brown Luxe Lip Colour Red Velvet, Chanel Rouge Coco Flash Lipstick Amour

Charlotte Tilbury Matte Revolution Luminous Modern-Matte Red Lipstick Red Carpet Red, Gucci Rouge À Lèvres Voile Lipstick 25 Goldie Red

NYX Professional Shout Loud Hydrating Satin Lipstick The Best, MAC Red Lipstick Ruby Woo

Foto: Instagram
Objavljeno: 20.10.2021. u 11:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p