MAKE UP

Omiljeni drogerijski balzam koji u tren oka skida baš svu šminku s lica!

Učinkovit proizvod koji ne isušuje kožu lica!

Sigurni smo da znate kako je najvažniji korak u svakoj skincare rutini temeljito čišćenje kože lica. Bez obzira na kvalitetu proizvoda koje u svakodnevnoj njezi kože lica koristite, ona ne može postići svoj besprijekorni izgled ako nije u potpunosti čista, stoga je ovom koraku njege potrebno posvetiti nešto više pažnje, ali i koristiti proizvode koji će u njezi napraviti razliku!

Vjerujemo kako ste do sada isprobali hrpu čistača kože lica, a rijetko koji je ostvario željene rezultate. Iako je čišćenje lica prvi i najvažniji korak u rutini njege, nekako bi ga najradnije preskočili jer ponekad imamo osjećaj koliko god da čistimo lice, na njemu i dalje možemo pronaći ostatke make upa, kao i ostale nečistoće koje nisu vidljive golim okom. Nedovoljno očišćena koža lica jedan je od razloga zašto je njezina kvaliteta narušena te zašto dolazi do čepljenja pora te posljedičnih upala u obliku prištića i akni. Balzami za otapanje šminke pokazali su se kao sjajno rješenje za čišćenje kože lica u zimskim danima jer osim što temeljito uklanjaju sve nečistoće s kože, istovremeno ju ne isušuju, a što je vrlo bitno kod ovakvog tipa proizvoda nakon kojeg je koža nerijetko suha te ju prati osjećaj zatezanja.

Kao jedan od omiljenijih balzama za otapanje šminke istaknuo se Milani Green Goddess balzam za uklanjanje šminke, čiju bazu čini ulje konoplje. Njegova formula poprilično je bogata i sadrži mješavinu bergamota, vetivera i verbene, a u dodiru s kožom ovaj balzam mijenja teksturu iz čvrstog balzama u svilenkasto ulje. Ono što će vam se svidjeti kod ovog proizvoda je brzina uklanjanja make upa, osjećaj mekoće koji ostaje na licu nakon korištenja te to što je prikladan za baš svaki tip kože!

Milani Green Goddess balzam za uklanjanje šminke

Foto: Instagram
Objavljeno: 24.01.2022. u 10:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p