MAKE UP

Omiljeni kozmetički proizvodi koje možete kupiti po povoljnijoj 'outlet' cijeni

Beauty outleti kao sjajna prilika za obnovu kozmetičke torbice!

Sigurni smo da ste do sada sastavili poprilično dugačku 'wish' listu kada su kozmetički proizvodu u pitanju, pa tako već neko vrijeme škicate pojedine proizvode na policama drogerija i čekate pravi trenutak za njihovu kupovinu. No, što kada bismo vam rekli da postoje online beauty adrese zahvaljujući kojima čekanje boljih dana za shopping više nije opcija?

Modni 'outleti' više i nisu toliki bauk kao što su možda bili na početku, pa tako nerijetko u potrazi za nešto skupljim krpicama posjećujemo ovakve koncepte trgovina, a u kojima se nalazi odjeća koja možda u određenom vremenu nije pronašla svoga vlasnika, ima neko minijaturno oštećenje isl. No, kada je beauty svijet u pitanju, naš stav uvelike je drugačiji te ne znamo što zapravo očekivati od proizvoda koje bi mogli kupiti po 'outlet' cijeni. Najčešće je riječ o kozmetici koja je u potpunosti uporabljiva i funkcionalna te jedini nedostatak kao takav je oštećena ambalaža, što i ne predstavlja nešto veliki problem. Postoji nekoliko beauty outleta na kojima možete obnoviti svoju kolekciju kozmetičkih proizvoda po nešto povoljnijoj cijeni, a nama su posebno privlačne online varijante kao nešto jednostavniji način kupovine.

Tako primjerice možete u svoju košaricu staviti La Mer koncentrat serum koji zaista čini čuda na koži, ostavljajući ju znatno mekšom, blistavijom i mladolikom. Njegova redovna cijena kreće se oko 3000 kuna, dok ga u Orbico beauty outletu možete kupiti po cijeni od 1000 kuna, što je zaista sjajan ulov. Beauty outlet također ima i poznata Douglas parfumerija, na kojoj primjerice možete kupiti omiljene Bobbi Brown sjajila za usne, a koji se ističu svojom laganom formulom i životopisnom bojom.

Osim navedenih proizvoda, u nastavku smo izdvojili još nekoliko sjajnih ulova koji mogu biti vaši samo jednim klikom!

Objavljeno: 15.04.2021. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p