MAKE UP

Omiljeni make up kistovi trenutno su na sniženju! Evo koji se zaista isplate kupiti!

Pravo je vrijeme za obnovu kolekcije make up kistova!
Period karantene ostavio je svoje posljedice u svim segmentima našeg života, a one nisu zaobišle niti beauty svijet. Tako se sve češće mogu čuti pritužbe u vezi izgleda vlastite kože lica, koja je za period samoizolacije poprimila svoje, ne tako bajno izdanje. Stalna izloženost stresu i boravljenje u zatvorenom prostoru doveli su do dehidracije kože, kao i do pojave raznih nepravilnosti koje će biti potrebno vremenski duže tretirati kako bi se u potpunosti uklonile. No, dok čekamo da skincare rutina odradi svoje i spasi novonastalu situaciju, svoj besprijekoran izgled kože možemo potražiti u make up svijetu, koji je uvijek spreman pružiti brzo i učinkovito rješenje!

Kada skincare rutina zakaže ili joj jednostavno trebamo pružiti vremena da postigne na našem licu željeni učinak, sve one sitne nepravilnosti koje toliko ne volimo vidjeti na koži lica vrlo lako možemo sakriti dobrim make upom. Iako su mnogi ovaj period izolacije shvatili kao izvrsnu priliku da se koža malo odmori od silnih make up proizvoda kojima smo ju donedavno izlagali, povratak poznatoj svakodnevnoj rutini polako vraća make up kistove u naše ruke. Ono na što ćemo se u svakodnevnoj make up rutini bazirati jest kreiranje savršene podloge, koja će na našem licu izgledati kao 'druga koža'. Dakle, riječ je o laganim i prozračnim formulama idealnima za vruće ljetne dane koji nam tek trebaju stići, a koje će osim disanja, koži pružiti i ujednačen ten. Kako bi puder mogao odraditi sve navedeno, važno ga je nanijeti i odgovarajućim proizvodom, odnosno kvalitetnim make up kistom.

Noelle Kabuki kist idealan je za nanošenje pudera, budući da njegova gusta dlaka omogućuje mekano nanošenje, kao i stapanje pudera s kožom, pa tako možete vrlo lako kreirati ujednačen i prirodan izgled tena. Osim toga, riječ je o vrlo malenom kistu koji dolazi s poklopcem te je praktično imati ga u svojoj dnevnoj torbici, u slučaju da morate popraviti svoj make up look tijekom dana. Nadalje, osim kreiranja dobre podloge, bit će potrebno izgled svog lica osvježiti i rumenilom.

Kao i kod svakog make up proizvoda, a posebice kod rumenila, neizmjerno je važno njegovo pravilno nanošenje jer neispravnim korištenjem možemo naglasiti dijelove lica koje baš i ne želimo stavljati u prvi plan. Kod rumenila vrijedi pravilo 'manje je više' stoga vrlo malenu količinu rumenila nanesite s Noelle Make up kist 05 na području jagodica. Ovaj kist od sintetičke dlake i specifičnog izgleda lijepo raspoređuje čestice rumenila na koži, stvarajući prirodno zdrav izgled tena. Pored toga što s njime možete nanijeti rumenilo, ovaj kist idealan je i za svjetlucave čestice highlightera, bez kojeg su ljetni dani postali nezamislivi.

Nadalje, povratak svakodnevnoj make up rutini znatno će olakšati i obnova postojeće kolekcije make up kistova, kojima je sigurno potrebno osvježenje ili nadopuna nekim novim proizvodima. Omiljeni brend kistova Noelle, koji se do sada istaknuo svojom kvalitetom, ali i prekrasno dizajniranim kistovima, trenutno u svom web shopu ima dio asortimana na sniženju, stoga zašto pripremu za povratak svakodnevnoj rutini ne započeti od kozmetičke torbice? U nastavku smo izdvojili neke omiljene snižene proizvode domaćeg brenda, a koji vas sigurno neće razočarati!

Objavljeno: 19.05.2020. u 14:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p