MAKE UP

Omiljeni tekući puderi koji su odlični za masnu kožu!

Sjajni proizvodi s kojima ćete lako do divnog makeup-a!

Imate li masnu kožu, vrlo vjerojatno i sami znate koliko je izazovno pronaći odgovarajuće beauty proizvode. Ipak, danas je tržište prepuno sjajnih varijanti koje su tu da olakšaju sve probleme kada govorimo o tenu, a što se tiče makeup-a, moramo priznati da odličnih tekućih pudera ne nedostaje.

Kada govorimo o masnoj koži, većina će se složiti s time da je riječ o tipu kojem bolje odgovaraju puderi u kamenu, no realnost je ponešto drugačija. Naime, kao što smo spomenuli, na tržištu se mogu pronaći i više nego adekvatne tekuće varijante koje neće dodatno začepiti pore te će dozvoliti koži lica da diže. Isto tako, tekući puderi za masnu kožu matiraju lice, ne stvaraju neželjeni ‘svjetleći’ dojam ili osjećaj prenašminkanosti.

Fluidne formule s odličnim prekrivanjem tako će vašem licu podariti besprijekoran izgled koji je istovremeno prirodan i umjeren, no ipak, kako bi proizvod savršeno prianjao, predlažemo da prije pudera na kožu nanesete hidratantnu kremu i primer kao proizvod koji će zajedno s puderom imati najbolji učinak što se tiče matiranja. Stoga, kako bismo vam olakšali potražnju za savršenim tekućim puderom namijenjenim masnoj koži, u nastavku smo izdvojili nekoliko klasika koji se uvijek iznova nameću kao jedni od favorita!

Make Up for Ever Ultra HD Liquid Foundation, L’Oréal Paris Infallible Pro-Matte Foundation

Clinique Acne Solutions Liquid Makeup, Chanel Ultra Le Teint Velvet Foundation

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation, Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.09.2021. u 14:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p