MAKE UP

Otkrijte crveni tekući ruž koji ima gotovo 2000 pozitivnih recenzija!

Jedan od najprodavanijih proizvoda na Amazonu mora se pronaći i u vašoj kolekciji!

Sigurni smo da ne postoji kozmetička torbica koja u sebi ne sadrži klasičan crveni ruž, bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili ga se sjetite jedino kada su nešto posebnije prigode u pitanju. Ono zbog čega je ovaj make up proizvod toliko omiljen jest činjenica da se sjajno uklapa u baš svaku prigodu te ima moć u tren oka transformirati naš cjelokupan izgled, no neki ruževi su možda mrvicu omiljeniji od ostalih, a upravo jedan takav smo izdvojili u nastavku!

S vremena na vrijeme u beauty svijetu istakne se pojedini proizvod oko kojeg se stvori pravi hype, a ovoga puta je riječ o klasičnom crvenom ružu. Kada kažemo klasičan, ni po čemu ne mislimo dosadan, a to potvrđuju i brojne pozitivne recenzije koje se mogu pronaći na popularnoj stranici Amazon, gdje Bourjois Rouge Edition Velvet ruž obara sve rekorde kada je njegova prodaja u pitanju. Općenito crvena nijansa ruža nešto je s čime ne možete pogriješiti, budući da s njome vrlo lako možete vratiti svježinu na vaše lice te je riječ o nijansi koja je prikladna za dnevno ispunjavanje obaveza, kao i nešto elegantnija izdanja, no ovaj ruž pozornost je zadobio i zbog nekih drugih stvari.

Naime, zahvaljujući preciznom aplikatoru, savršeno ga mogu nanijeti na usne i najveći amateri, a voljet ćete ga i zbog baršunaste i glatke teksture koja ne isušuje usne. Iako se ovaj ruž na usnama zadržava baš cijeli dan, njegova formula dizajnirana je tako da ne stvara onaj iritantan osjećaj zatezanja, koji je tipičan za mat ruževe, a također sadrži i lakirane pigmente koji pojačavaju boju, kao i esencijalna ulja zbog kojih su usne hidratizirane, što nam je posebno važno za vrijeme vrućih, ljetnih dana.

Bourjois Rouge Edition Velvet

Objavljeno: 11.07.2020. u 14:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p