MAKE UP

Otkrijte koji poklon setovi će ovih blagdana prvi nestati s polica!

Izdvojili smo nekoliko najboljih blagdanskih poklon setova!

Slijedite sjaj zvijezde padalice – zablistajte i pripremite se za slavlje. Vrijeme je za stvaranje neprocjenjivih uspomena koje ćete zauvijek pamtiti – zato što je svaki trenutak koji provedete sa svojim bližnjima dar.

Ispunite želje svojih bližnjih pomoću naizgled beskonačno mnogo mogućnosti za pronalaženje savršenog poklona. Novi Lancôme setovi idealni su za sve one koji su u potrazi za najposebnijim poklonom te su savršen način za širenje ljubavi i radosti – kao i za slavljenje tih dragocjenih trenutaka koje provodimo zajedno. Nevjerojatno izdašni i prekrasno umotani, Lancôme setovi su kao stvoreni za cjelovitu rutinu za ljepotu te sadrže dekorativnu kozmetiku, mirise te najprodavanije proizvode za njegu kože.

Ovih blagdana se spaja luksuz i održivost. Blagdanski setovi 2021. dolaze u dragocjenim kutijama za poklone koje su 100 % bez plastike, mogu se reciklirati i načinjeni su od kartona podrijetlom iz šuma održavanih na odgovoran način. U nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih Lancôme poklon setova!

Proizvodi će biti dostupni u Müller i Douglas poslovnicama, te na Douglas.hr!

Set za njegu kože (656,02 kn)

Set Miniature fragrance (213,56 kn)

Set La Vie Est Belle (501 kn)

Set Idôle (679,43 kn)

Foto: PR
Objavljeno: 28.10.2021. u 13:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p